Sørumsand IF - Håndball

Sørumsand IF - Håndball

Situasjonen i håndballgruppa - viktig melding

Postet av Sørumsand IF - Håndball den 28. Jun 2019

Styret i håndballgruppa må dessverre meddele at vi fra juni står uten både leder og sportslig leder.
I tillegg har vi to ordinære styreplasser som ikke er dekket.


Vi trenger sårt å få inn flere hoder og hender, og håper alle kan vurdere om de selv har mulighet til å være med, og å spre ordet til kjente og ukjente som kanskje kunne tenke seg et verv. 

Sørumsand IF er en foreldredrevet klubb, og det å ha noen i vervene er viktig for at tilbudet til våre barn og unge skal bestå! 


Kunne du tenke deg å være med, eller er det noe du lurer på, ta gjerne kontakt med oss så snart som mulig på: sorumsand@ronhandball.no.
Sørumsand IF – Håndball representert på Regional Talentsamling

Postet av Sørumsand IF - Håndball den 13. Jun 2019

Når Regional Talentsamling for jenter og gutter 14år (født i 2004) gjennomføres nå til helgen (14.-16. juni) i Rakkestadhallen er vi så stolte i SIF-Håndball å ha to flotte representanter i Leander Bakke-Hegli og Tobias Fors.

Med nærmere 200 gutter som har deltatt i spillerutvikling (SPU) denne sesongen er det fantastisk at våre to Sørumsandgutter er blandt de 64 med på samlingen og Sørumsand IF blir satt på håndballkartet.

Regional Talentsamling (og Regionalt Landslag) har som intensjon å identifisere, gi referanse, stimulere og utvikle våre mest lovende 15 åringer.
Målet er å identifisere spillere, gjennom å kartlegge på ulike arenaer, som har et eierskap til egen utvikling, og som kan utvikle seg til toppspillere på regionalt, nasjonalt og internasjonalt nivå.

På selve samlingen vil man ytterligere skape gode forutsetninger for spillere i utvikling og man forventer at spillerne selv utnytter og utfyller de rammene lagt av trenerne på samlingen. Man forventer ikke ferdige håndballspillere, men man forventer engasjement og utviklingsparate utøvere som ønsker å arbeide godt for å nå målene sine og videreutvikle seg i sitt miljø.


Vi ønsker Leander og Tobias masse lykke til og viktigste oppfordring til gutta er å være stolte over det de preseterer, Ha det gøy på og utenfor banen, ta til seg alt det de lærer og ikke minst senk skuldrene og nyyyyyyt helgen!!!Fantastiske Sandefjord!

Postet av Sørumsand IF - Håndball den 28. Mai 2019

Da var årets fellescup over og vi takker Fjordcup for en flott opplevelse.

Vi startet det hele med en lang bussreie p.g.a. mye trafikk og kø fra Sørumsand til Sandefjord.

Alle våre lag var samlet på Virik Skole rett utenfor sentrum av Sandefjord og her hadde vi base igjennom hele helgen. 

De aller fleste lagene hadde kamper allerede fredag kveld og det ble en lang første dag. Men da var det fantastisk flott av vertskapet på Virik skole som holdt matserveringen oppe til alle hadde fått spist.

Lørdag morgen var det full action på mange baner rundt omkring i Sandefjord-området.

Arrangøren meldte om store problemer med shuttle bussene allerede på fredag kveld, så de aller fleste lagene mobiliserte tilgjengelige foreldre som da ble brukt som "taxi" til/fra de ulike arenaene. Så en stor skryt til foreldre som stilte gladelig opp!

Sportslig sett var nok ikke denne helgen det vi hadde håpet på, men noen av lagene fant seg virkelig godt til rette og hadde vinnerskallen skrudd godt på.

Vi vil spesielt nevne den flotte prestasjonen til J10 med et tap, en uavgjort og 4 seiere, fantastisk!

Men dette handler om så mye mer enn sportslige resultater, en slik fellescup handler om samhold, glede, opplevelser og styrking av felleskapet i SIF. Vi synliggjør verdiene våre og forsterker identiteten til SIF som klubb.

Nå tar Håndballgruppa en liten ferie, ihvertfall noen lag ...for det blir fortsatt trening på endel igjennom sommeren med gode forberedelser mot en ny sesong.

I denne anledningen vi l vi takke alle utøvere, trenere, lagledere, frivillige og foreldre for en flott sesong og gleder oss masse til neste.


Hilsen HåndballstyretFjordcup 2019

Postet av Sørumsand IF - Håndball den 21. Mai 2019

Det nærmer seg avreise for de aller fleste spillerne våre og turen til Sandefjord for Fjordcup2019

Under her har vi samlet litt informasjon, diverse lenker (i blått) og tips som man kan dra nytte av ...enten man er utøvere, trenere, lagledere eller foresatt.

Alle våre lag skal overnatte på Virik Skole, Kjellbergveien 39, 3213 Sandefjord. Her skal vi være sammen med Gjøvik Håndballklubb, Grindheim IL, og Øyestad IL.


Husk at alle lagene våre nå har blitt et årskull eldre, det vil si at f.eks. J11(som de har spilt under denne sesongen) er nå under Fjordcup J12.


Avreisetidspunkt for de forskjellige lagene er som følger:

Sørumsand Skole fredag 24.mai kl.14:15 (oppmøtetid 13:45, ikke senere enn 14:00)

Buss1: G9, G10, G11 og G13

Buss 2: J9, J11, J12

Bingsfoss Skole fredag 24.mai kl.15:15 (oppmøtetid 14:45, ikke senere enn 15:00)

Buss 3: J10, J13, G12 og G15

Det er ikke mulighet for å bytte buss, lagene er satt opp på respektive buss p.g.a. antall, samt når og hvor de skal spille i Sandefjord på fredag ettermiddag/kveld!

Etter ankomst Virik Skole settes bagasje av i riktig klasserom/sovesal og man er klar til videre transport med våre egne busser til forskjellige haller for kamper, med følgende fordeling:

Buss 1: G9 og G10 (Jotunhallen og Bugårdshallensom er på samme sted) og G13 (Store Berganhallen)

Buss 2: J12 (Runarhallen), J11, G11 (Sandarhallen)

Resterende lag som har kamper fredag kveld tar de oppsatte shuttlebussene fra arrangør:

G12 (Sandarhallen) rute 1, J10 (Bugårdshallen) og J13 (Ishallen) rute 2, G15 (Sandefjord Videregående Skole/SVGS) rute 2 (evt. går, kort vei fra Virik Skole).

På fredag er det bestilt mat (hamburgere som grilles på skolen) til alle på Virik Skole, det vil si at de lagene som drar rett på kamp spiser når de kommer tilbake og de lagene som har mulighet for å spise før de drar ut, anbefaler vi å gjøre det.


Her er et forslag på hvordan program for et lag kan se ut og pakkeliste (kun ment som eksempel):

Kjøreplan J12 Fjordcup2019.docx (ligger som et wordoc. så man kan gjøre evt. endringer)

02 HUSKELISTE FOR PAKKING.pdf

Fjordcup sine egne hjemmesider innholder all den informasjon man har behov for for å lage et godt program for helgen, samt Profixio sin hjemmeside for kampoppsett.


Vi gleder oss masse og ses i Sandefjord for en flott håndballhelg!
Gratulerer konfirmanter!

Postet av Sørumsand IF - Håndball den 11. Mai 2019

VI i SIF Håndball gratulerer våre utøvere som feirer konfirmasjon denne helgen. Vi ønsker dere masse lykke til og håper dere får en minneverdig og flott dag.Levert av IdrettenOnline