Innbruddsforsøk i Idrettsparken

Postet av Sørumsand IF den 6. Jan 2020

Lørdag kveld (4. januar ca. k.l 20.30) ble det tilfeldig oppdaget et innbruddsforsøk i Idrettsparken. 4-5 personer har prøvd å komme seg inn i den frittstående kioskvognen, både via taket og gjennom døren. I tillegg har de prøvd å komme seg inn i SIF Hallen gjennom en nødutgangsdør i kafeteriabygget.

Det alvorlige i denne saken er at det er brukt en god, gammeldags tung slegge som er ca 1 meter lang. Da er dette en planlagt og bevisst handling og ikke et utslag av tilfeldig hærverk der og da. 

Forsøket ble oppdaget av vår vaktmester og HMS-ansvarlig som var ute på kveldstur med hunden. Personene forsvant mot den nye kunstgressbanen og da flomlyset ble slått på, forsvant de videre. Slegga ble liggende igjen. Hadde ikke dette forsøket blitt avbrutt, ville vi mest sannsynlig fått store skader på en del av bygningsmassen vår.

Politiet foretok utrykning og var svært imøtekommende, men ingen er foreløpig pågrepet.

Et av bildene viser hvordan slegga ser ut og hvis det er noen som savner en slik slegge fra garasjen eller boden sin, er det bare å ta kontakt.

Hvis det er noen som har kjennskap til noe rundt denne saken, setter vi også pris på om vi blir kontaktet.

Vi oppfordrer alle som til enhver tid oppholder seg i Idrettsparken om hele tiden å være oppmerksomme på at anlegget blir behandlet med respekt og gjerne legge en ekstra tur nedom Idrettsparken hvis mulig. 

Saken vil bli politianmeldt.0 Kommentar

God Jul og Godt Nyttår!

Postet av Sørumsand IF den 20. Des 2019

SIF ønsker alle våre medlemmer, samarbeidspartnere og sponsorer en riktig God og fredfull Jul og et Godt Nytt År!

Vi er klare for nye aktiviteter i 2020 og ser frem til nye treninger, kamper, vennskap og videre utvikling av klubben i vårt hjerte.
0 Kommentar

Tradisjonen tro - vi selger julenek i år også - mandag 2. desember

Postet av Sørumsand IF den 27. Nov 2019

I god tradisjon vil SIF-Håndballgruppa gjennomføre salg av julenek mandag 2. desember fra kl 18.00.


Innbyggerne på Sørumsand og omegn vil få besøk av våre fantastiske håndballspillere som selger årets julenek for 75,- (Vipps og kontant).


Juleneksalget fra håndballgruppa har en lang og flott tradisjon og vi gjør denne dugnaden også som en sosial møteplass i SIF-hallen for lagene våre. Det blir servering av kaker og drikke til dugnadsgjengen ...samtidig som at barna får ta på seg nisselue, male røde kinn og komme i litt julestemning.0 Kommentar

Kjøp årets julegaver hos SIF - kolleksjonssalg 26. november

Postet av Sørumsand IF den 22. Nov 2019

 "Tirsdag 26. november vil SIF ha kolleksjons salg i SIF Hallen, i "vorta" (bakre del av hallen).

Benytt anledningen til å gjøre unna noen julegaver denne kvelden.

Det er fortsatt mulighet til å bestille den populære vinterjakka til SIF. 

Alt blir levert før jul.

Vi holder åpent mellom kl 18.00 - 20.00.


 Vel møtt til en hyggelig julehandel!"0 Kommentar

Kjøp fyverkeri hos Maxbo i år - overskuddet går til SIF!

Postet av Sørumsand IF den 4. Nov 2019

SIF har inngått et samarbeid med Maxbo Sørumsand og sammen skal vi selge fyrverkeri i romjulen. Hele overskuddet av dette salget går til klubben! Spre det glade budskap til alle du kjenner - i år er det ingen grunn til å handle fyrverkeri noe annet sted enn på Maxbo.

Maxbo stiller store krav til kvaliteten de selger i sin butikk. Vi i SIF er også opptatt av at våre medlemmer skal ha det beste. Da var valget enkelt. Vi gikk for det merket med flest testvinnere og Norges sikreste på fyrverkeri. Svea er de eneste med sikkerhetsfontene på alle batterier og så klart deler vi ut et par gratis briller og en tennstav til alle handlende kunder.

Salget starter 27. desember hos Maxbo. 

Mer informasjon kommer etter hvert - men da vet du i alle fall hvor du skal handle fyrverkeri til nyttårsaften i år!


Vi retter en stor TAKK til Maxbo som virkelig har vært positiv og velvillig innstilt til at vi skal få til dette!0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline