Gratisbilletter til OL-kveld på Sentralen

Postet av Sørumsand IF den 31. Jan 2018

Lørdag 10. februar braker det løs med OL-kveld, den offisielle kveldssendingen under OL i PyeongChang. Anne Rimmen og Jon Almaas leder programmet som sendes direkte på TVNorge fra Sentralen i Oslo, hver kveld fra 10. til 24. februar. Her blir det besøk av spennende gjester og eksperter i studio, og i ekte TVNorge-ånd krydres selvsagt sendingene med faste humorinnslag fra noen av kanalens morsomste profiler: Calle Hellevang-Larsen blir sidekick og stuntreporter, Magnus Devold tar pulsen på livet i Sør-Korea, Lene Kongsvik Johansen ser OL gjennom karakteren Wenches skeptiske øyne, og Espen Eckbo tar med seg flere av sine folkekjære karakterer til PyeongChang.

Vil du være med på moroa, og hylle heltene våre sammen med oss? Jeg har et antall gratisbilletter til innspillingen lørdag 10.2, søndag 11.2 og mandag 12.2 som jeg vil tilby medlemmene i klubben deres. Send e-post til ragnhild.lunder@concordetv.no, med navnet ditt, ønsket dato og antall billetter. Her gjelder førstemann til mølla-prinsippet.

Arrangementet har 12års aldersgrense. Dere er velkomne kl.19.00, dørene stenger kl.19.30, og innspillingen er ferdig kl.21.15.

       Medlemskontingent er nå sendt ut

Postet av Sørumsand IF den 30. Jan 2018

Sørumsand IFs (SIFs) økonomi er i stor grad basert på at medlemmene betaler medlemskontingent. Alle som er med i SIFs grupper og/eller har tillitsverv må være medlem i klubben og ha betalt medlemskontingent for å kunne utøve sin idrett i SIF.

I tillegg til medlemskontingent må alle som utøver organisert aktivitet også betale treningsavgift til de ulike gruppene hvor man deltar. Medlemskontingenten må være innbetalt før man kan innbetale treningsavgift.

For å kunne stemme på årsmøtet, må også medlemskontingenten være innbetalt.

Dessverre så skjedde det en feil i systemet når vi utfakturerte gruppen som har familiemedlemskontingent. Dette medførte at betalingskravet kun la seg i Min Idrett, og ikke ble sendt ut som pdf vedlegg i en mail. NIF-IT har jobbet med å fikse dette, men eneste løsning de klarte å finne var at vi måtte sende ut en purring. Dette gjelder også for andre klubber og ikke bare for SIF.

 Det er derfor sendt ut «purring» til alle med familiemedlemskap, men har endret teksten som står i mailen – og prøvd å forklare hva som har skjedd, samt gitt ny betalingsfrist med forfall 7. februar. Det er dessverre ikke mulig å endre teksten i emnefeltet på mailen – så her står det betalingsvarsel fra….. Vi beklager dette, men er utenfor vår kontroll siden dette driftes fra NIF.


Medlemskontingent for 2018 er fastsatt av Årsmøtet til:

Familiemedlemskap: kr. 760,-

Voksen (fom. 18 år: kr. 470,-

Barn (tom. 17 år: kr. 370,-

Støttemedlem: kr. 200,-

Fra 1. januar 2017, er alle idrettslag i Norge pålagt å ha et elektronisk medlemsregister. Dette skyldes bla at Norges Idrettsforbund ønsker å ha bedre kontroll på antall medlemmer i idrettslagene rundt omkring i hele landet, siden den økonomiske støtten baserer seg på antall medlemmer. Hele det nye systemet er basert på at alle medlemmer må registrere seg på minidrett.no. og etablere sin egen personlige side. Her må du selv vedlikeholde dine egne, personlige opplysninger. Vi har konvertert alle som vi har i våre systemer, men du må selv gå inn og sjekke at alle opplysningene som ligger der, er korrekte. Minidrett.no er dermed din personlige side inn mot idrettens medlemsregister og idrettens systemer. I forbindelse med implementeringen av dette nye systemet, kan det være at vi har feil opplysninger liggende inne. Vi har derfor opprettet en egen mailadresse hvor du kan gjøre dine henvendelser hvis du får en faktura som er feil eller du lurer på noe annet:

Send en mail til medlem@sif.no eller okonomileder@sif.no hvis dette er tilfelle. 

Brannvernopplæring

Postet av Sørumsand IF den 22. Jan 2018

Vi er pliktet til å holde en årlig brannvernopplæring for alle som bruker anlegget vårt og da spesielt de som bruker SIF Hallen og klubbhuset.

Dette vil foregå mandag 29. januar kl 20.00.

ALLE som jevnlig bruker våre inneområder, må stille på dette. Det er spesielt viktig for de som ikke har gjennomgått dette tidligere. 

Vi får branntilsyn 8. februar og da må vi kunne dokumentere avholdt opplæring for de som bruker SIF Hallen og klubbhuset.

Det er ingen påmelding - møt opp!Oppdatering - SIF Hallen er nå friskmeldt!

Postet av Sørumsand IF den 8. Jan 2018

Vi har nå skiftet ut 3 av 4 varmevifter i SIF Hallen og hallen er nå friskmeldt. Det betyr at all aktivitet nå kan gå helt som normalt!


Lørdag kveld (6. januar) hadde vi en utrykning fra Brannvesenet til SIF Hallen, grunnet en varmevifte i taket inne i hallen som ble overopphetet. Detg er ingen skader på hallen, bortsett fra èn vifte som er svart.

Vi har nå luftet ut røyken i hallen og koblet fra alle 4 varmeviftene.

Det betyr at det ikke er forbundet med noe som helst fare å bruke hallen igjen, men det kan være litt kaldt. Det er ca 14-15 grader i hallen men trening/kamper kan derfor gjennomføres hvis man ønsker det. Varmere enn dette vil det ikke bli før vi får skiftet ut de aktuelle viftene.

Vi skal skifte ut 3 av de 4 varmeviftene og venter på at disse skal komme til elektriker og til at de skal monteres. Slik som planen er akkurat i skrivende stund, vil dette skje onsdag.

Mulig at hallen kan bli noe stengt ifm dette arbeidet, men inntil videre kan hallen brukes som normalt og inntil evt. ny beskjed foreligger.Levert av IdrettenOnline