Har du lyst til å spille innebandy?

Postet av Sørumsand IF den 28. Nov 2018

Med jevne mellomrom får vi henvendelser om vi har et tilbud til de som har lyst til å spille innebandy. Sålangt har vi ikke hatt noen til å etablere en slik gruppe. Nå har vi imidlertid noen på Sørumsand som har spilt innebandy på høyt nivå i Oslo og som har lyst til å etablere en slik gruppe i SIF. Det er et ektepar hvor begge har god erfaring innenfor denne idretten. Vi ønsker derfor å sjekke ut hvordan interessen er for å lære seg innebandy og starte med denne idretten. Det er ønskelig å få tilbakemeldinger fra begge kjønn og alle aldersgrupper enten det er barn, ungdom eller voksne. Basert på interessen, vil vi deretter se om det er nok til å sette i gang ulike partier.


Ta kontakt med Atle Burdahl hvis dette er noe du eller barna dine kan tenke seg å prøve ut!

E-post: vif-atle@Hotmail.com

Tlf: 99 37 52 33
Klubbkveld med salg fra SIF-kolleksjonen

Postet av Sørumsand IF den 20. Nov 2018

Onsdag 28. november tar vi ut alle varene fra lageret og inviterer til en hyggelig kveld med salg av varer fra SIF-kolleksjonen. Hvorfor ikke benytte anledningen til å gjøre unna flere av julegavene allerede nå? I tillegg til at det er en enkel og lettvint måte å handle på, støtter du samtidig klubben i ditt hjerte. 

Anita og Monica ønsker deg velkommen til en hyggelig julehandel i kafeteriaen i SIF Hallen mellom 

kl 18.00 - 20.00.


Velkommen!

"Blakk Fredag" hos Comet Sport - 16. november

Postet av Sørumsand IF den 14. Nov 2018

Comet Sport kjører sin egen variant av Black Friday og inviterer til "Blakk Fredag". 16.november er det 40% på alt fra Hummel og Umbro, samt 30% på resterende merker.
Reisebrev fra vinneren av jubileumslotteriet

Postet av Sørumsand IF den 14. Nov 2018

Som forhåpentligvis mange av dere husker, hadde vi et stort jubileumslotteri i forbindelse med 100-års jubileet vårt i fjor. På den store jubileumsfesten i november, hadde vi høytidelig trekning av de heldige vinnerne. Mange var nok spente da hovedpremien skulle trekkes, i og med at dette var en tur for 4 personer til et fantastisk sted i Thailand.

Den heldige vinneren av hovedpremien var Ellen Marie Christophersen. Hun tok med seg datter, svigersønn og barnebarn på turen og de hadde en fantastisk uke på Aleenta Spa og Resort rett utenfor Phuket i midten av juli.

Vi har fått et reisebrev fra den heldige vinneren som du kan lese her :-)

Reisebrev Aleenta.docx
Levert av IdrettenOnline