Tradisjonen tro - vi selger julenek i år også - mandag 2. desember

Postet av Sørumsand IF den 27. Nov 2019

I god tradisjon vil SIF-Håndballgruppa gjennomføre salg av julenek mandag 2. desember fra kl 18.00.


Innbyggerne på Sørumsand og omegn vil få besøk av våre fantastiske håndballspillere som selger årets julenek for 75,- (Vipps og kontant).


Juleneksalget fra håndballgruppa har en lang og flott tradisjon og vi gjør denne dugnaden også som en sosial møteplass i SIF-hallen for lagene våre. Det blir servering av kaker og drikke til dugnadsgjengen ...samtidig som at barna får ta på seg nisselue, male røde kinn og komme i litt julestemning.0 Kommentar

Kjøp årets julegaver hos SIF - kolleksjonssalg 26. november

Postet av Sørumsand IF den 22. Nov 2019

 "Tirsdag 26. november vil SIF ha kolleksjons salg i SIF Hallen, i "vorta" (bakre del av hallen).

Benytt anledningen til å gjøre unna noen julegaver denne kvelden.

Det er fortsatt mulighet til å bestille den populære vinterjakka til SIF. 

Alt blir levert før jul.

Vi holder åpent mellom kl 18.00 - 20.00.


 Vel møtt til en hyggelig julehandel!"0 Kommentar

Kjøp fyverkeri hos Maxbo i år - overskuddet går til SIF!

Postet av Sørumsand IF den 4. Nov 2019

SIF har inngått et samarbeid med Maxbo Sørumsand og sammen skal vi selge fyrverkeri i romjulen. Hele overskuddet av dette salget går til klubben! Spre det glade budskap til alle du kjenner - i år er det ingen grunn til å handle fyrverkeri noe annet sted enn på Maxbo.

Maxbo stiller store krav til kvaliteten de selger i sin butikk. Vi i SIF er også opptatt av at våre medlemmer skal ha det beste. Da var valget enkelt. Vi gikk for det merket med flest testvinnere og Norges sikreste på fyrverkeri. Svea er de eneste med sikkerhetsfontene på alle batterier og så klart deler vi ut et par gratis briller og en tennstav til alle handlende kunder.

Salget starter 27. desember hos Maxbo. 

Mer informasjon kommer etter hvert - men da vet du i alle fall hvor du skal handle fyrverkeri til nyttårsaften i år!


Vi retter en stor TAKK til Maxbo som virkelig har vært positiv og velvillig innstilt til at vi skal få til dette!0 Kommentar

Ny utstyrsavtale med Comet Sport

Postet av Sørumsand IF den 4. Nov 2019

Etter en tids forhandlinger, har vi nå kommet til enighet med Comet Sport om en ny 5-års avtale på leveranse av bekledning og idrettsrelatert utstyr. Det betyr at vi har en avtale som gjelder ut 2024. Comet leverer ekstremt bra på kundeservice, leveringsgrad, fleksibilitet samt en god kunnskap om det å drive klubb. Vi ser ingen grunn til å bytte ut noe som fungerer såpass bra i hverdagen så lenge priser, betingelser, kvalitet og utvalg også er godt.

Vi ser frem til et fortsatt godt samarbeid med Comet Sport de neste årene og med intensjon om at sammen skal vi ble enda bedre i utviklingen av Sørumsand Idrettsforening.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline