Nye grupper i SIF - Innebandy og Futsal

Postet av Sørumsand IF den 2. Apr 2019

Aktiviteten i SIF blomstrer og på årsmøtet 26. mars, ble det offisielt opprettet 2 nye grupper i idrettslaget;

SIF Innebandy

SIF Futsal

Hvis det er noen som har lyst til å prøve seg innenfor disse to idrettene, kan dere ta kontakt med følgende personer;

Innebandy: Morten Larsen (sifinnebandy@gmail.com)

                    Atle Burdahl (vif-atle@hotmail.com


Futsal: Peder Kornbakk (peder.kornbakk@sb1markets.no)

           Jan Terje Nikolaisen (jan.terje.nikolaisen@karcher.no) 


Dette gjelder for begge kjønn og alle aldersgrupper.


Vi ønsker begge gruppene lykke til og håper at mange utøvere finner sin plass i disse gruppene som gjør at de vokser seg store og aktive.


0 Kommentar

Bruvollenstafetten 2019

Postet av Sørumsand IF den 2. Apr 2019

Våre gode venner i Blaker arrangerer den årlige og tradisjonsrike Bruvollenstafetten - onsdag 1. mai fra kl 13.00. Hvorfor ikke bruke dette som en treningsøkt eller som alternativ trening?

bruvollstafetten_innbydelse_2019 (003).jpg

bruvollstafetten_innbydelse_2019.jpg

bruvollstafetten_innbydelse_20193.jpg


0 Kommentar

Nytt æresmedlem i SIF

Postet av Sørumsand IF den 1. Apr 2019

På årsmøtet i SIF tirsdag 26. mars, fikk vi et nytt æresmedlem i klubben. Kjell Romsås fikk heder og ære i tillegg til diplom, pin, blomster og gratis adgangskort til alle SIF sine arrangementer. Nedenfor kan du lese begrunnelsen for hvorfor han fikk sitt velfortjente æremedlemsskap. Prisen ble delt ut av lederen for æresmedlemkomiteen - Vidar Granaas.

Kjell var meget aktiv for SIF gjennom 1970, -80, og -90 tallet. Han var en stor ressurs som var veldig godt likt blant barn og unge. Kjell har vært leder for Skigruppa gjennom mange år, og derigjennom deltatt i Hovedstyret. I tillegg var Kjell leder for løpskarusellen som på 70-80 tallet hadde start på Jensrud, og avslutning med boller, brus, premieutdeling og «snurring» av film i gymsalen på barneskolen. Løpskarusellen betydde mye for trivsel, tilhørighet og samhold i SIF.

Kjell var, i tillegg til å være skitrener og smører,også leder for klubb karusellrenn for barn og voksne som ble arrangert i lysløypa i Sørum og på Frogner. Arrangementet var et samarbeid mellom Sørum IL, Frogner IL og Sørumsand IF, og det ble arrangert 6 skirenn i løpet av vinteren. Kjell var også ansvarlig for tidtaking, og brukte påfølgende dager til utregning av tid og resultater, som ble presentert på neste renn.

Kjell har også vært leder for Varsjøtrimmen i hele 19 år, og la ned et stort og verdifullt arbeid med klubbavisen Sørumsand Idrett på 80 og 90 tallet, et blad som mange var glad i, og som ga et innblikk i aktiviteten i SIF.  

Bildet er tatt av journalist Roger Ødegård i Indre Akershus Blad.
0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline