Ny klubbserie - introduksjonstilbud!

Postet av Sørumsand IF den 20. Nov 2020

Nå har den nye kolleksjonen fra Umbro ankommet!

I samarbeid med Comet Sport har vi laget et introduksjonstilbud på den nye kolleksjonen. Anita og Monica i SIF kleskolleksjon ønsker at dere bestiller gjennom klubben. Dette fordi vi har nye sponsorer som skal ha reklametrykk på bukse og genser. Vi håper våre medlemmer støtter oppunder dette ved kjøp av nye klær. Uten våre sponsorer hadde ikke idrettstilbudet til våre medlemmer vært så bra som det er. 

Hvorfor ikke benytte seg av introduksjonstilbudet til å kjøpe julegaver? Du får pakkepris på bukse, t-skjorte og halfzip for kun kr. 999,-!

Klærne er allerede på lager og vi samarbeider tett med Comet for å få etterfylt raskt. Ta kontakt med oss på mailadresse: klubbklar@sif.no eller ring til Anita Ingjerd på tlf. 950 58 848.

Ny kolleksjon UX-Elite.docx


0 Kommentar

Hærverk i Idrettsparken

Postet av Sørumsand IF den 19. Nov 2020

Vi har nok en gang hatt hærverk i Idrettsparken! Natt til onsdag (18/11), har noen kastet en kantstein inn gjennom hovedinngangsdøren til SIF hallen. Denne døren er av glass og gikk i tusen knas. Det var glass både inne i tilbygget og utenfor. Vi har allerede satt inn en midlertidig treplate og nytt glass er allerede bestilt og kommer så fort som mulig. Saken vil  bli politianmeldt.


Forrige lørdag var det også noen som tente på noe fotballutstyr på skateparken. Politi og brannvesen rykket ut, men heldigvis så ble dette slukket raskt og ingen større skade har skjedd.

Vi blir oppriktig lei oss når noe slikt skjer og det burde være unødvendig at vi må bruke tid, krefter og penger på denne type saker.

Hovedstyret vurderer nå og installere videoovervåkning i Idrettsparken.

Har du noen tips i saken, så kontakt oss gjerne!


0 Kommentar

Tusen, tusen takk!

Postet av Sørumsand IF den 17. Nov 2020

Vi har nå avsluttet innsamlingen av midler via Lokalverdi til den nye kiosken i Idrettsparken. Det ble samlet inn hele 88 450,-!! Vi hadde en hårete målsetning om å nå 100 000,- og vi er neimen ikke langt unna!


21 personer vil komme på en egen "heltetavle", da de ga 1 000,- eller mer. Dette vil bli synliggjort på et eget skilt på kiosken når den blir ferdig. 11 bedrifter ga et beløp på 3 500,- eller mer og vil også få navn+logo på et skilt. Fotballstyret har gitt et eget beløp på kr. 10 000,-. Vi er også utrolig takknemlige for alle små beløp som har blitt gitt og totalt er det 96 givere som har bidratt til at vi nå kan realisere byggingen av en ny kiosk. Hovedstyret vil bidra med ekstra midler slik at vi får gjort dette til et nytt samlingspunkt i Idrettsparken.

Planleggingen har allerede foregått over lang tid. Vi har kjøpt 2 store containere til en billig penge fra Indus og vi skal bruke dette rammeverket til å bygge ny kiosk. Rammeverket skal kles inn med treverk slik at alt vil se helt nytt ut. Den andre containeren skal transformeres til en "supportersjappe" og fra denne skal vi selge klubbklær og supporterutstyr. Det vil også bli laget en terrasse rundt disse byggene slik at det blir hyggelig og sette seg ned med en kaffe og vaffel.

Vi har stor tro på dette prosjektet og vi gleder oss til å komme ordentlig i gang. Litt avhengig av hvor tøff vinteren blir, men planen er at den skal stå klar til sesongstart for fotballen på våren 2021.

Igjen - tusen takk for bidraget :-)


0 Kommentar

Kristian Bekkevold Lillebo har gått bort

Postet av Sørumsand IF den 15. Nov 2020

 

En ung mann er borte – gått ut av tiden så altfor tidlig. En meningsløs bortgang som påvirker oss alle. 

Karrieren i SIF var allsidig over flere år, bla som keeper på A-laget herrer i fotball samt en inspirerende og dedikert trener for flere yngre fotballag. Du var utrolig flink med de unge og det var mange av disse som så opp til deg og hadde deg som forbilde.  Ikke minst var du høvding av SIF Fotballskole de siste årene. Disse årene ble fotballskolen kåret til den beste skolen i kretsen – det sier mye om dine lederegenskaper og faglig styrke.

Så mye energi, engasjement og ressurser er sjelden vare. Det er bare så uendelig trist for alle som kjente deg. 

Vi takker for alt du har gjort for SIF gjennom mange år og tar med oss de gode minnene videre.

Våre tanker går til familien som har mistet et kjært familiemedlem.

 Hvil i fred Kristian Bekkevold Lillebo.


 Sørumsand Idrettsforening


0 Kommentar

Korona smittervernregler pr 10.november

Postet av Sørumsand IF den 12. Nov 2020

Med bakgrunn i den økende smitten i samfunnet, har Lillestrøm Kommune vedtatt følgende regler og anbefalinger som er relevante for oss i idretten;

All breddeidrett for voksne (20 år og oppover) er stengt. Det er kun den organiserte idretten for ban og unge som kan benytte idrettsanlegget vårt til trening - dette gjelder både ute og inne. Tilskuere kan ikke være inne SIF Hallen under trening/aktivitet. Det betyr at foreldre må være hjemme.

Alle arrangementer i form av kamper, cuper, turneringer ol må avlyses og kan ikke avholdes i Idrettsparken. Man kan heller ikke delta på dette utenfor kommunen. Dette gjelder for alle aldersgrupper og gjelder foreløpig frem til nye regler blir vedtatt.

Det er ikke en plikt å bruke munnbind når man utøver selve den sportslige/treningsaktiviteten, men det anbefales at trenere/ledere benytter munnbind.

Det er kun skolene og den organiserte idretten for barn og unge under 20 år som kan benytte kommunens svømmebasseng til opplæring og trening.

Alle innendørs arrangementer forbys, det vil derfor ikke være mulig og arrangere/avholde møter på klubbhuset i denne perioden.

Toaletter kan brukes, men ikke dusjene og garderobene.

Disse reglene er oppsummert i ytterligere i dette dokumentet: Korona smittevernregler og anbefalinger pr 10.11.2020.pdf

Ønsker du å lese mer om detaljene, kan du lese om dette her: https://www.lillestrom.kommune.no/Koronainformasjon-fra-lillestrom-kommune/regler-og-anbefalinger-for-lillestrom/lokale-forskrifter/0 Kommentar

Har du tatt idrettens koronavettkurs?

Postet av Sørumsand IF den 3. Nov 2020

Norges Idrettsforbund har utarbeidet et fellesidrettslig e-kurs om koronavett. Idretten koronavettkurs er et smittevernkurs for utøvere. Kurset er for utøvere fra 13 år og oppover og foreldre eller foresatte til utøvere opp til 12 år. Foresatte må legge inn egen barn i sin profil i Min Idrett for at utøvere på 13-14 år skal kunne ta kurset. Kurset tar ca 10 minutter å gjennomføre.

Kunnskapen om smittevern i idrettsdeltakelse er et effektivt våpen mot smittespredning og avgjørende for at vi kan ha idretten i gang over hele landet. 

Norges Idrettsforbund anbefaler at alle utøvere over 13 år og alle foreldre/foresatte tar dette koronavettkurset dersom man selv  skal delta eller har barn som skal delta i trening, kamper og arrangementer i regi av idretten. I tillegg til å gjennomføre dette e-kurset bør du sette deg inn i din idretts koronavettregler.

For å ta kurset må du ha en Idrettens ID-bruker, også kalt Min Idrett-bruker. Med denne brukeren får du tilgang til kurs og du kan administrere din idrettsprofil og dine medlemskap. Du vil også få en diplom på at du har gjennomført og bestått koronavettkurset. 


Les mer om koronavettkurset her: https://www.idrettsforbundet.no/tema/koronavirus/koronavettkurs/
0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline