En vellykket uke med Svømmeaksjonen 2015 er over

Postet av Sørumsand IF - Svømming den 6. Jun 2015

I en uke har 44 fem-, seks- og syvåringer fått lov til å være med på årets Svømmeaksjon arrangert av SIF svømmegruppe. Mandag var det mange spente barn som møtte opp ved bassenget og gledet seg til å lære og svømme.

I løpet av uken har barna vært i svømmebassenget hver dag og lært seg å bli trygge i vann. Det har vært en fantastisk opplevelse å få være med barna i bassenget hele uken og se den utrolige progresjonen svært mange av dem har hatt. I begynnelsen av uken var det flere som knapt ville ha vannsprut i ansiktet og siste kursdag kom de og spurte om lov til å prøve og hoppe fra kanten på dypet. I tillegg til bassengopplæringen har de også hatt teori for å lære blant annet båtvett, baderegler, førstehjelp og livredning.

Det er en stor glede å få være svømmeinstruktør og få oppleve barnas progresjon og enorme glede i vannet. Samtidig vet man også at jobben man gjør er svært viktig, svømmeopplæring kan redde liv. Gjennom mye lek og moro i bassenget glemmer barna at de er redde for vann, de blir kjent med vannet og etter hvert trygge. Årets svømmeaksjon ble avsluttet med flotte diplomer til alle.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline