Det blir damelag i SIF i 2023!

Postet av Sørumsand IF - Fotball den 30. Okt 2022

Arkivbilde med tidligere SIF spillere

 

Det er med stor glede vi kan melde om at det blir damelag igjen i SIF i 2023. Etter at man i januar 2022 så seg nødt til å trekke laget av sammensatte årsaker, satser vi nå alt på å få i gang et damelag igjen i 2023. Vi ønsker alle tidligere Sørumsand spillere velkommen tilbake. Hvem skal trene laget er et naturlig spørsmål. Fredrik Tømte er svaret på dette. Fredrik har vært involvert som trener på ulike nivåer både på gutte og jentesiden. Han har UEFA B-lisens og er veldig motivert for å bygge et godt miljø for damefotballen i SIF. Per-Einar Gjelsvik som nå er ansatt som i 100% stilling i klubben vil også bidra med sin kunnskap og erfaring. Både som støttespiller for Fredrik i tillegg til å lede treninger. Per-Einar har UEFA A-lisens og har trent en rekke lag i alle aldersklasser over mange år. Vi ønsker å skape et miljø hvor det er plass til alle uansett utgangspunkt. Treningene vil bære preg av seriøsitet, struktur og med et tydelig innhold. Humør og miljøskapende tiltak må alle bidra med i fellesskap. Det jobbes nå med å etablere resten av støtteapparatet. I nær fremtid vil vi komme med informasjon om treninger. Meld gjerne din interesse ved å sende mail til peg@sif.no
Ny mann inn i trenerteamet til A-laget

Postet av Sørumsand IF - Fotball den 22. Okt 2022

A-laget er allerede i gang med planlegging av neste sesong og kan melde om at Per-Einar Gjelsvik kommer inn i trenerteamet på Sørumsand. Etter å ha ledet Skedsmo til et suverent opprykk til 3.div i år er «PEG» nå klar for å bidra på SIF sitt A-lag igjen.

Yngve Servold og Per-Einar vil nå i felleskap lede A-laget, sammen med det øvrige støtteapparatet. Yngve og Per-Einar har i mange år jobbet sammen på aldersbestemte lag og kjenner hverandre godt. Alle parter er enige om at dette er en fornuftig og riktig løsning for klubben nå.

Dette er også to karer med lang fartstid i SIF som spillere. Fra sin aktive karrierer har Yngve Servold hele 275 kamper og 117 mål for A-laget, imens Per-Einar Gjelsvik står med 160 kamper og 4 mål. Dette holder til henholdsvis 6.plass og 14.plass på SIF sin adelskalender.
Oppstart fotball for gutter og jenter født 2017

Postet av Sørumsand IF - Fotball den 12. Sep 2022

Tirsdag den 27.september inviteres det til foreldremøte og trening for gutter og jenter født 2017.

Sted: Klubbhuset i idrettsparken, foreldremøte i Storsalen. Trening utendørs mens foreldrene har møte.

Kl. 17.30-18.30

I barnefotballen er det foreldrene som drifter lagene i tråd med klubbens retningslinjer. Dersom du kan tenke deg å bidra er det fint om du sender en mail i forkant av møtet til undertegnede. Det minst viktige er at du har fotball kompetanse. De egenskapene som er viktigst de første årene for å skape et godt miljø og trygghet for barna er; Rolig adferd, empati, deler ut smil, ser alle, kan knyte skolisser, tørke tårer, sette på plaster.  

Spre budskapet slik alle får det med seg! 😊

Vel møtt, med hilsen

Per-Einar Gjelsvik (peg@sif.no)

Sportslig leder, fotball gruppa


Invitasjon oppstart barn f.2017.pdf
Knepent finaletap i Grueturneringen for G13

Postet av Sørumsand IF - Fotball den 30. Aug 2022

I helgen gikk Grueturneringen 2022 av stabelen og flere SIF lag var i aksjon.

Blandt annet stilte G13 i både 7'er og 9'er klassene, og gjorde det særdeles godt.

For G13-9'er endte det med et knepent finaletap mot Elverum (2-3). Men guttene fikk både sølvmedaljer og pokal.

G13-9'er med pokalen og sølvmedaljer!

 

For G13-7'er endte det med bronsemedaljer etter en nervepirrende straffekonkurranse i bronsefinalen.

G13-7'er tok bronse.

 


7-års serien 2022

Postet av Sørumsand IF - Fotball den 19. Mai 2022

Sørumsand IF arrangerer 7-års serien søndag 19. juni 2022. Serien foregår med spill 3 mot 3, treerfotball. 

NB! Påmelding skjer i FIKS, av klubbens FIKS-ansvarlige. Se for øvrig kretsens side for mer informasjon.

Kretsens informasjon om 7-års serien finner du her.