Jubileumskomitè for SIF 100 år

Postet av Sørumsand IF den 18. Apr 2017

Jubileumskomiteen for SIF 100-års jubileum har arbeidet i lang tid allerede. 9. september 2015 hadde vi vårt første møte og vi startet med en brainstorming rundt hvilke aktiviteter vi skulle satse på. Det kom bla raskt forslag om en egen jubileumsbok om historien til SIF og en stor medlemsfest.

Det å skrive en bok på godt over 100 sider inklusiv relevante bilder, tar mye tid. Komitèen har derfor hatt mest fokus på dette arbeidet det første året og nå ser vi en ende på dette arbeidet.

Jubileumskomiteèn har hatt jevnlige møter ca. 1 gang i måneden i starten og den siste tiden har vi møttes ca hver fjortende dag.

Jubileumskomitèen har hittil lagt ned et stort stykke arbeid og alt dette på frivillig basis. Vi er heldige som har tilgang på slik kvalifisert dugnadshjelp og videre utover året vil dere se fruktene av dette arbeidet.

Vi håper at SIF-medlemmene støtter opp under arrangementene som kommer fremover og ikke minst kjøper både bok og lodd når dette blir tilgjengelig.

Jubileumskomitèn for 100-års jubileumet består av:

Svein Samuelsen, Torill Funderud, John-Per Haugstad og Tonja M. Orderud. I tillegg har Harald Fagermoen deltatt noe.

Det er en egen festkomitè som skal arrangere den store jubileumsfesten 18. november og dette kommer vi tilbake til senere.

Endelig program vil bli offentliggjort om kort tid.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.