Strømmen A-lag mot SIF A-lag i fotball

Postet av Sørumsand IF den 15. Jun 2017

Som et ledd i feiringen av SIF 100 år, får vi storfint besøk i Idrettsparken torsdag 22. juni kl 18.00. A-laget til Strømmen IF tar turen til Sørumsand for å spille showkamp mot våre lokale helter. Strømmen ligger pt. på 8. plass i landets nest høyeste divisjon (OBOS-ligaen), men har heng på den øverste delen av tabellen. SIF`s gutter er i storform om dagen og kniver helt i toppen av tabellen i 5. divisjon.

Vi ønsker å gjøre dette til en festdag og markere denne aktiviteten litt ekstra. Vi ønsker å gå i tog fra sentrum og ned til Idrettsparken, sammen med Sørumsand Skolemusikkorps og MC-klubben Ironhead. Det oppfordres til at alle tar på seg et rødt SIF-antrekk, slik at vi blir et helrødt tog. Det vil bli mulighet for å kjøpe et SIF Jubileumsskjerf til kr. 100,- ved avgang (ta med cash). Ballgutter og balljenter vil gå med spillerne ut på banen og speaker Jan Gunnar Halstvedt vil lose oss gjennom kampen. Dommer i kampen vil være Arne Lars "Børtis" Orderud. Maskoten SIFFUS vil selvfølgelig også være tilstede. Det går rykter om at heiagjengen Stomperudbanden gjenoppstår, men det er noe usikkert. Grillen fyres opp ved kiosken og det vil være muligheter for å kjøpe jubileumseffekter som f.eks t-skjorte og brus i tillegg til at vi selger lodd med fantastiske premier samt forhåndssalg av den store jubileumsboka.

Gratis adgang.

Vi oppfordrer derfor alle til å møte på Jernbanestasjonen i Sørumsand kl 17.00 torsdag 22. juni, så går vi i et felles tog ned til den flotte Idrettsparken vår.

Møt opp til en showkveld i Idrettsparken og gjør litt stas på A-lags gutta våre!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.