Fantastiske Sandefjord!

Postet av Sørumsand IF - Håndball den 28. Mai 2019

Da var årets fellescup over og vi takker Fjordcup for en flott opplevelse.

Vi startet det hele med en lang bussreie p.g.a. mye trafikk og kø fra Sørumsand til Sandefjord.

Alle våre lag var samlet på Virik Skole rett utenfor sentrum av Sandefjord og her hadde vi base igjennom hele helgen. 

De aller fleste lagene hadde kamper allerede fredag kveld og det ble en lang første dag. Men da var det fantastisk flott av vertskapet på Virik skole som holdt matserveringen oppe til alle hadde fått spist.

Lørdag morgen var det full action på mange baner rundt omkring i Sandefjord-området.

Arrangøren meldte om store problemer med shuttle bussene allerede på fredag kveld, så de aller fleste lagene mobiliserte tilgjengelige foreldre som da ble brukt som "taxi" til/fra de ulike arenaene. Så en stor skryt til foreldre som stilte gladelig opp!

Sportslig sett var nok ikke denne helgen det vi hadde håpet på, men noen av lagene fant seg virkelig godt til rette og hadde vinnerskallen skrudd godt på.

Vi vil spesielt nevne den flotte prestasjonen til J10 med et tap, en uavgjort og 4 seiere, fantastisk!

Men dette handler om så mye mer enn sportslige resultater, en slik fellescup handler om samhold, glede, opplevelser og styrking av felleskapet i SIF. Vi synliggjør verdiene våre og forsterker identiteten til SIF som klubb.

Nå tar Håndballgruppa en liten ferie, ihvertfall noen lag ...for det blir fortsatt trening på endel igjennom sommeren med gode forberedelser mot en ny sesong.

I denne anledningen vi l vi takke alle utøvere, trenere, lagledere, frivillige og foreldre for en flott sesong og gleder oss masse til neste.


Hilsen Håndballstyret


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.