Har du tatt idrettens koronavettkurs?

Postet av Sørumsand IF den 3. Nov 2020

Norges Idrettsforbund har utarbeidet et fellesidrettslig e-kurs om koronavett. Idretten koronavettkurs er et smittevernkurs for utøvere. Kurset er for utøvere fra 13 år og oppover og foreldre eller foresatte til utøvere opp til 12 år. Foresatte må legge inn egen barn i sin profil i Min Idrett for at utøvere på 13-14 år skal kunne ta kurset. Kurset tar ca 10 minutter å gjennomføre.

Kunnskapen om smittevern i idrettsdeltakelse er et effektivt våpen mot smittespredning og avgjørende for at vi kan ha idretten i gang over hele landet. 

Norges Idrettsforbund anbefaler at alle utøvere over 13 år og alle foreldre/foresatte tar dette koronavettkurset dersom man selv  skal delta eller har barn som skal delta i trening, kamper og arrangementer i regi av idretten. I tillegg til å gjennomføre dette e-kurset bør du sette deg inn i din idretts koronavettregler.

For å ta kurset må du ha en Idrettens ID-bruker, også kalt Min Idrett-bruker. Med denne brukeren får du tilgang til kurs og du kan administrere din idrettsprofil og dine medlemskap. Du vil også få en diplom på at du har gjennomført og bestått koronavettkurset. 


Les mer om koronavettkurset her: https://www.idrettsforbundet.no/tema/koronavirus/koronavettkurs/
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.