Rekruttering av barn til håndballen på Sørumsand

Postet av Sørumsand IF - Håndball den 3. Jun 2021

Vi i håndballstyret i SIF vil ha fokus på rekruttering av nye håndballstjerner til Sørumsand, og har i den forbindelse en glad-nyhet å komme med.

Norges Håndballforbund har et tiltak som heter «Kast Ballen», som har til intensjon å få flere barn til å bli interessert i håndball.

«Kast ballen» er et nasjonalt tiltak som skal hjelpe lærere til å få enda flere barn til å få gleden av å leke med ball når de er på skolen. Ved å bruke ferdige undervisningsopplegg til kroppsøvingstimene i skolen samt til friminuttene, får barn på 1. – 3. trinn en introduksjon til lek med ball og håndball på skolen. Her er det konkurranser, aktivitetsdager og fine øvelser for ulike aldersgrupper. Skolen får både utstyr og undervisningsopplegg, og det er helt gratis å delta! Dette tiltaket er støttet med midler fra sponsorene til Norges Håndballforbund. SIF Håndball tok kontakt med både Sørumsand skole, Sørum skole, og Blaker skole og fortalte de litt om tiltaket. Sørumsand skole og Blaker skole meldte sin interesse og vi kan med glede si at begge skolene ble plukket ut til å være med! At vi fikk med begge skolene er ikke annet enn fantastisk og vi gleder oss til høsten i Sørumsand håndball!

Vi i SIF Håndball ønsker oss flere barn med på håndballen uavhengig om dere er med på Kast Ballen tiltaket eller om dere er eldre enn 3. trinn! Ta gjerne kontakt med oss i styret for mer informasjon.

 

Vi gleder oss masse til høsten!

 

Link til landingsside:

Norges Håndballforbund "Kast Ballen"
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.