Aktivtetsparken er åpnet!

Postet av Tonja Mendel Orderud den 16. Jun 2023

Som mange allerede har fått med seg - den nye aktivitetsparken er åpnet!

Etter lang ventetid for å få alt det formelle i orden, er nå den etterlengtede aktivitetsparken endelig åpnet og klar til bruk! Dette er en park som alle kan bruke fritt frem. Du behøver ikke være medlem i SIF for å kunne bruke dette området. Parken består av to deler;

- Styrkeapparater

- Tufteapparater

Det er montert flere skilt på området som gir tips til ulike øvelser.

All bruk av parken skjer på eget ansvar og SIF har ikke noe ansvar for evt skader. Styrkeapparatene har en aldersgrense på 13 år.

Siden dette er et såkalt nærmiljøanlegg, kan man ikke drive med fast, organisert trening. Alle skal føle seg velkommen og det skal være plass for flest mulig til enhver tid.

Parken vil bli offisielt åpnet under den planlagte SIF-dagen 12. august, men det er bare å bruke den i mellomtiden. Vi oppfordrer alle til å ta vare på apparatene slik at de holder seg fine så lenge som mulig. Det er ikke lov å bruke sparkesykler inne på området og disse må settes igjen utenfor. Det bygges for tiden også et lite amfi med trapper, slik at det kan bli et lite sitteområde. Det vil etterhvert også komme en pergola over de fire største styrkeapparatene. Det er også lagt opp til en lys-stolpe i midten av området. Skilt om kjøreregler vil også bli rmontert.

Etableringen av denne parken passer fint inn i vår visjon "Aktivt og livslangt fellesskap" og derfor har vi malt dette på asfalten i inngangen til parken. Vi oppfordrer derfor alle aldersgrupper til å benytte seg av tilbudet.

Aktivitetsparken er allerede veldig godt besøkt og vi tror at dette blir et fint tilskudd til den allerede fine Idrettsparken vår.


På bildet sees deler av Hovedstyret og gruppeledere samt administrasjonen.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.