Rekruttering av ny styreleder til SIF

Postet av Sørumsand IF den 22. Apr 2015

I lengre tid har både Hovedstyret og en valgkomitè jobbet aktivt for å rekruttere nye styremedlemmer og ny styreleder til SIF. Dessverre har det vist seg å være vanskelig å få noen til å engasjere seg og prioritere slike verv.

Om 2 år skal SIF feire 100-års jubileum og vi håper inderlig at vi får muligheten til feire dette som et fleridrettslag vi har vært i veldig mange år. Skal vi få til dette, må vi ha på plass en ny styreleder. Fungerende leder av Hovedstyret i dag, Ronny Engebretsen, har varslet at han gir seg etter 9 år som både trener, anleggsansvarlig og styreleder.

Største fokus de siste årene har vært å redusere frafallet i barne - og ungdomsidretten gjennom et godt og bredt tilbud og gode anlegg. Inaktive barn og unge har mange negative konsekvenser som ofte vil vare livet ut og det er derfor en svært viktig jobb vi gjør for samfunnet.

Det har skjedd mye i Idrettsparken de siste årene med kunstgressbane, grusbane, treningsfelter, nytt dekke i hallen, skatepark, sandvolleyballbane og nå sist med full rehabilitering av klubbhuset. Likevel har vi store planer for området vårt i årene som kommer med bla ny hall, ny kunstgressbane og oppgradering av parkeringsplass. Dette er spennende oppgaver som et nytt styre og en ny styreleder kan være med å sette sitt preg på.

Vi håper og tror fremdeles at det finnes personer på Sørumsand som blir engasjert av å skape et godt idrettstilbud - spesielt for barn og unge, slik at vi kan få på plass et kompetent styre som kan drive SIF videre.

Vi ber derfor alle om å gå i seg selv for å finne ut om dette kan være noe for den enkelte eller komme med forslag til kandidater.
Det er kort tid igjen til årsmøtet og vi er takknemlige for innspill så raskt som mulig. Dette kan gjøres til nåværende styreleder/medlemmer eller til Daglig Leder.