Cirkus Arnardo til Idrettsparken

Postet av Sørumsand IF den 17. Jun 2015

Fredag 26. juni kommer Cirkus Arnardo til Idrettsparken igjen!

- I 2015 settes publikum i fokus med magiske opplevelser på rekke og rad, sier Arild Arnardo, direktør for Cirkus Arnardo - som faktisk i år er landets eneste cirkus på turnè.

Artister og stab fra 16 ulike nasjner byr på en HELT NY FORESTILLING i en drømmenes arena der ingen sitter mer enn 12 meter fra manesjen, og hvor ingenting er umulig!

Lèv med når Kenya Boys øker takten til livlige afrikanske rytmer, pass på idet den ærlige gentlemannstyven Quinn slippes løs i dine lommer, hold pusten mens trapez-akrobatene står på hodet og svinger risikabelt fra side til side høyt oppunder cirkuskuppelen.

Bli overrasket, bli forbauset, over gummimannens utrolige fleksibilitet med lemmer i absurde vinkler. Kjenn spenningen pulsere med dristige linedansere på både stram og slakk line. Forvent Max latter-faktor av en imponerende franskmanns praktfulle slap-stick-komedie på en trampoline ikke ulik den i din egen hage.

Se og hør musikalske klovner med elleville spillopper. Ta del i oppfinnsomme gags langs Jimmys komiske røde tråd. Opplev vakre hester og russiske borzoier i valsetakt. Vær klar for et tett møte med lekne pudler med virvelvindambisjoner.

Stig inn i vår verden som lar deg omslutes av vidunderlighet, glede og fortryllende øyeblikk.

Forestillingen varer i 2 timer, med en kort pause midt i.

Så velkommen til vår magi!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.