Ny artist avslørt

Postet av Joakim Lund Rangel den 26. Jan 2018

- Vi er stolt over å kunne presentere SILYA for Millionfiskenpublikum i 2018, sier artistansvarlig Christer Møller i Millionfisken i en pressemelding. Høsten 2013 deltok Silya i "STJERNEKAMP" på NRK1 og tok Norge med storm. Silya viste uke på uke gjennom "STJERNEKAMP" at hun er den ultimate artist med sin særegne vokal, sterke musikalske øyeblikk og ikke minst med sitt entertainergen som er få artister forunt. Silya er etterhvert blitt en merittert pop/rock-artist, men har også andre oppdrag som programleder på TV, blant annet som syngende programleder for NRKs julekonsert der hun opptrådte med årets ”Stjernekamp”-vinner Adam Douglas. – Silya er min favoritt i Norge, ferdig snakka, sa Adam Douglas i den forbindelse. Jeg er så heldig som får lov til å synge med henne, skryter han. Og som om ikke det var nok, dukker hun også opp som programleder for MGP i år!

Internasjonal karriere Det er relativt ukjent for de fleste, men Silyas første suksess var som vokalist i den vellykkede, banebrytende norske gruppen Multicyde. Du husker kanskje ”Not For The Dough” med munnspilltemaet fra Flåklypa? Signet til Warner Music, ga Multicyde ut to album og hadde tre #1 hits i Norge. De turnerte i Skandinavia og Tyskland og mens Silya var med i Multicyde, spilte hun også i musikaler som Cabaret, Chicago og West Side Story.

*saken fortsetter under bildet*

SyLiA_til_Millionfisken_2018_BIG2.jpg 

Silje "SiLyA" Nymoen har også gjort seg selv internasjonalt kjent, og er en stor favoritt i Amerika. PRESSEFOTO

Publishing Etter Multicyde begynte Silya å jobbe med publishing - og låtskriverforlaget Murlyn i Stockholm som fokuserte på henne som låtskriver. Dette ledet henne til et internasjonalt nivå og til New York, der hun umiddelbart følte seg hjemme. I USA kom Silya raskt i gang med å skrive låter med produsenter og musikere fleres steder som NY, Los Angeles, Atlanta osv, noe som resulterte i blant annet en duett med Cee Lo Green. - Vi ser fram til å få Silya på hovedscenen lørdag under Millionfisken, sitrer artistansvarlig Christer Møller – og vi kan love trøkk fra første tone med fullt band, blåserrekke og det meste, avslutter artistansvarlige i pressemeldingen.

Hør det nyeste som SiLyA har å tilby innenfor musikk0 Kommentar
Levert av IdrettenOnline