SIF svømmegruppe søker engasjerte instruktører

Postet av Sørumsand IF - Svømming den 14. Jun 2015



Har du lyst til å delta i en meningsfull dugnadsjobb?



Gleden over å gi barna livreddende kunnskap ved å lære barn å bli trygge i vann og gode svømmeferdigheter kan ikke måles, men det gir en god følelse å vite at man gjør en svært nyttig innsats.



De fleste av svømmeinstruktørene våre har barn selv som deltar på våre svømmekurs. Som svømmeinstruktør får du garantert plass til ditt barn på våre kurs. Vi har også muligheter for bruk av bassenget til intern opplæring av instruktører og egne barn.



Svømmegruppa har drevet i snart fire år og noen av instruktørenes barn er ferdige med kursstigen og har blitt svømmedyktige. Instruktørene har derfor valgt å slutte og vi har derfor behov for flere instruktører.



Vi er en hyggelig gruppe med 24 svømmeinstruktører og håper å få med oss noen nye i gruppen.
I første rekke ønsker vi at nye instruktører har noe tidligere svømmeerfaring, men det er ikke noe krav. Det viktigste er at man er trygg i vann, at man har evne til å omgås og snakke med barn og har et ekte engasjasjement og ønske om å gjøre en god jobb. SIF svømmegruppe tilbyr ulike kurs til våre instruktører, blant annet begynnerinstruktørkurs, livredningskurs og videregående instruktørkurs.



Ønsker du å være med og oppleve barnas glede i vann, så håper vi at du kontakter oss på e-post: svomming@sif.no



Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.