2017 - SIF`s jubileumsår

Postet av Sørumsand IF den 31. Jan 2017

21. november 1917 ble Sørumsand Idrettsforening stiftet. Dvs at vi feirer 100 år i år og det må markeres!

En jubileumskomitè har vært i gang med dette allerede i halvannet år og programmet for det som skal skje fremover begynner nå å bli klart.

Først og fremst har vi laget en jubileumslogo. Denne har vi plassert på forsiden av hjemmesiden vår og vil heretter gå igjen på mye materiell fremover. Vi takker SIv Samuelsen Jacobsen som har vært så snill å lage denne på dugnad for oss- tusen takk!

Vi kommer i løpet av året til å gi ut en bok om SIF`s historie. Det har tatt mye tid å samle inn relevant stoff, skrive om det til å bli en sammenhengende bok og deretter samle inn bilder fra 100 år tilbake. Det er mange som har bidratt til dette og har vært helt avgjørende for at vi kan gjøre dette til en minneverdig bok.

I tillegg til å gi ut en bok, vil vi arrangere en stor medlemsfest, ha et stort jubileumslotteri og ha ulike aktiviteter både i de ulike gruppene, men også på tvers av grupper/idretter.

Ett av tiltakene som skal gå gjennom hele året, er artikler om SIF i Indre Akershus Blad. Vi har inngått en avtale med redaksjonen i IAB og i midten av hver måned kan dere lese om SIF-relatert stoff. I midten av februar kan dere lese en artikkel om den eldste nålevende styreleder Odd Wølner (96 år!) i samtale med nåværende styreleder Siri Revelsby. Her er det mye historie!

Vi har laget en egen fane på hjemmesiden som heter SIF 100 år og her vil vi legge ut relevante artikler og informasjon om alt som har med jubileumsåret å gjøre. Følg med!

Vi kommer tilbake til endelig program litt senere, men vær forberedt på at det blir mye spennende å være med på i løpet av året.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.