SIF 100 år - Familiefest i Idrettsparken lørdag 17. juni

Postet av Sørumsand IF den 23. Mai 2017

I forbindelse med at SIF er 100 år i 2017, inviterer vi til stor familiefest i Idrettsparken lørdag 17. juni. Programmet for dagen er som følger:

Kl 12.00 Start

Kl 12.15 Vernissage - utsmykning av klubbhuset

Kl.12.30 Oppvisning bueskyting av Norges ledende bueskyttere

Kl 13.45 Fotballkamp

Kl 15.00 Dina

Kl 16.00 Slutt

Dina kom på 2. plass i MGP Junior i 2016 og nå tar hun turen til Idrettsparken for å opptre for oss. Det blir i tillegg masse aktiviteter for små og store, hvor ungdommen blant annet kan prøve seg på boblefotball og sumobryting. Barna kan delta på ulike aktiviteter i en hinderløype.

Fotograf Hans Petter Skurdal har tatt mange flotte bilder for SIF de siste årene. Med midler fra en utflyttet Sørumsandgutt (Tom Hellebø) og i samarbeid med Døhlen Dekor, kan vi nå realisere en innvendig utsmykning av klubbhuset med noen av disse bildene. Vi inviterer til offisiell åpning denne dagen med fotografen selv tilstede.

Vi børster også støvet av gamle fotballstjerner og samler noen av SIF`s A-lag spillere fra perioden 1980 - 1994 for å spille jubileumskamp mot dagens G16 lag. Manager vil være Kristian Heggedal og Peder Kornbakk er sportslig leder. Iniativtaker Espen Orderud lover full innsats og nypussa fotballsko. (Røde Kors vil være tilstede....)

På denne dagen kan du også kjøpe lodd ifm vårt store jubileumslotteri og vi vil forhåndsselge den flotte jubileumsboken vår. I tillegg vil vi selge vår egen jubilemsbrus og jubileums t-skjorte. Det vil også være mulighet for å kjøpe treningstøy fra vår egen SIF-kolleksjon.

Vi fyrer opp grillen, åpner kiosken og det blir salg av grillmat, kaffe, is og kald drikke.

Vi håper på godt oppmøte til denne familiefesten - vel møtt! (Værforbehold).


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.