Ny leder i SIF-Håndballgruppa

Postet av Sørumsand IF - Håndball den 20. Okt 2017


Ny leder i SIF-Håndballgruppa

 

De siste årenes leder for Håndballgruppa, Gaute Fonnløp, har valgt å gå av.

Med over 28år i alle slags verv og engasjementer innen håndballen i Sørumsand IF og regionalt, har nå tiden kommet for å sende ”håndballen” videre til en ny leder.

Gaute har jobbet en god stund med å få på plass en ny leder og de siste brikkene falt på plass nylig.

 

Vi i Håndballgruppa vil først og fremst gi en uforbeholden stor takk til den innsatsen og det engasjementet Gaute har lagt igjen i håndballen og ikke minst i SIF igjennom alle disse årene.

 

Ny leder er Glenn Løvberg og overtar umiddelbart vervet. Glenn har de siste årene vært engasjert i Håndballstyret som styremedlem og har hatt ulike roller hvor håndballens interesser i SIF har vært ivaretatt, bl.a. som medlem i Markedsgruppa og i Anleggsgruppa.

I tillegg er han vært en ressurs for SIF totalt igjennom sin lange erfaring som bl.a. konferansier og gjennomfører av store arrangementer.

 

“ Jeg gleder meg til å overta roret etter Gaute. Det blir ikke lett å skulle tilegne meg all den kunnskapen han innehar om sporten og om miljøet rundt håndballen, både lokalt og regionalt.

Men jeg er ydmyk og tar ansvaret på størst mulig alvor med den forståelsen for at jeg må gjøre ting på en annen måte. Jeg må bruke mine sterke sider for å forsøke å bygge noe for fremtiden, basert på det bl.a. Gaute har lagt som fundament alle de årene han har vært involvert.

 

Jeg kommer til å ha noen klare hjertesaker og vil se på, sammen med styret, selve organiseringen av gruppa for å forberede oss til de oppgavene og utfordringene som ligger foran oss. Vi skal skape motivasjon, positivitet og entusiasme for alle utøvere, foreldre og frivillige, som er så viktig for å få alt til å gå rundt.

Samtidig skal styret oppleves som åpen og tilgjengelig ...som leder skal jeg være tydelig og jobbe proaktivt på tvers av alle gruppene.

 

Tusen takk for tilliten, Hilsen Glenn! ”

 

 

Mvh

Styret

SIF-Håndballgruppa


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.