Sørumsand IF – Håndball representert på Regional Talentsamling

Postet av Sørumsand IF - Håndball den 13. Jun 2019

Når Regional Talentsamling for jenter og gutter 14år (født i 2004) gjennomføres nå til helgen (14.-16. juni) i Rakkestadhallen er vi så stolte i SIF-Håndball å ha to flotte representanter i Leander Bakke-Hegli og Tobias Fors.

Med nærmere 200 gutter som har deltatt i spillerutvikling (SPU) denne sesongen er det fantastisk at våre to Sørumsandgutter er blandt de 64 med på samlingen og Sørumsand IF blir satt på håndballkartet.

Regional Talentsamling (og Regionalt Landslag) har som intensjon å identifisere, gi referanse, stimulere og utvikle våre mest lovende 15 åringer.
Målet er å identifisere spillere, gjennom å kartlegge på ulike arenaer, som har et eierskap til egen utvikling, og som kan utvikle seg til toppspillere på regionalt, nasjonalt og internasjonalt nivå.

På selve samlingen vil man ytterligere skape gode forutsetninger for spillere i utvikling og man forventer at spillerne selv utnytter og utfyller de rammene lagt av trenerne på samlingen. Man forventer ikke ferdige håndballspillere, men man forventer engasjement og utviklingsparate utøvere som ønsker å arbeide godt for å nå målene sine og videreutvikle seg i sitt miljø.


Vi ønsker Leander og Tobias masse lykke til og viktigste oppfordring til gutta er å være stolte over det de preseterer, Ha det gøy på og utenfor banen, ta til seg alt det de lærer og ikke minst senk skuldrene og nyyyyyyt helgen!!!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.