Vi vil ha deg med i hovedstyret!

Postet av Stine Søderlund den 8. Mar 2023

Ønsker du å bidra til at barn og unge på Sørumsand skal ha et godt aktivitetstilbud? Å sitte i styret er lærerikt, spennende og sosialt! 

Vi vil ha deg med på laget!

Er du nysgjerrig og lurer på om dette kan være noe for deg? ta en uforpliktende prat med vår valgkomite:

Kontaktpersoner til valgkomiteen;

Trond Petter Eide            tlf. 982 10 920

Stine Johansen               tlf. 412 19 032

 

Dette er hvorfor vi sitter i styret: 


Siri Revelsby, leder

 "Jeg bidrar til idrettsglede og fellesskap for innbyggerne i vår del av kommunen."


Magne Hertzenberg, styremedlem

"Jeg ønsker å bidra til at barn, ungdom og befolkningen på Sørumsand skal få muligheten til å oppleve idrettsglede og å få være i fysisk aktivitet.

Jeg mener idrett og fysisk aktivitet som arrangeres i SIF har en viktig rolle for utviklingen av lokalsamfunnet vårt - både som en sosial og inkluderende møteplass hvor alle er velkommen, i et folkehelse perspektiv, og igjennom at det skaper glede, prestasjon og mestring for den enkelte. Gjennom å sitte i hovedstyret i SIF håper jeg å kunne gi verdi for alle som er aktive i dag, samt å legge grunnlaget for en positiv utvikling for Sørumsand i fremtiden.

I tillegg får jeg med en rolle i hovedstyret i SIF være en del av et positivt og                                                   hyggelig miljø, noe som gir meg masse energi i en travel hverdag."


                                                                       

Gisle Rangnes, styremedlem - anlegg

  

"Ønsker å bidra til at befolkningen på Sørumsand og spesielt barn og unge har et allsidig tilbud i lokalsamfunnet."


            

 Tom P. Johannessen, styremedlem

"Jeg har lenge vært aktiv i SIF, og hatt mine meninger. Ved å sitte i styret får jeg være med i beslutningene som tas. Jeg har også et ønske om å bidra for barn og unge på Sørumsand."


Anita Ingjerd, styremedlem - sekretær

"Idrettslaget er viktig i lokalsamfunnet. Jeg har stort engasjement for barn, unge og de som trenger et fellesskap. Idrettslaget bidrar til inkludering, samhold, utvikling og mye gøy. For å ha et idrettslag er man avhengig av frivillige. I SIF er det mange som bidrar på mange måter hver dag. Vi ønsker oss flere med i utviklingen av SIF, og vi har det mye gøy" 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.