4-1-seier borte mot Astor. Det er klart for opprykksfinale!

Postet av Gauldal Menn den 29. Sep 2017

I sesongens nest siste kamp skulle det bestemmes om oppgjøret mellom GFK og Leik kommende torsdag blir en opprykksfinale eller en ubetydelig kamp. 4-1 etter mål av John Morten (2), Arne Engan og Kim Roger Malum bestemte at det blir en ren opprykksfinale på Melhusbanken Flå Arena torsdag 05. oktober. Kampen i seg selv var langt i fra noen høydare, men tre poeng ble med oppover Gauldalen igjen. Nå gjenstår kun én uke av sesongen og det hele skal avgjøres kommende torsdag!


Kampen startet rotete og med mange feilpasninger mot et relativt tungt Astor-lag. Hjemmelaget er absolutt et lag GFK bør kjøre over, noe som slettes ikke skjedde. Avstanden mellom lagdelene var for stor, GFK kom ikke opp i duellene godt nok og pasningene satt heller ikke. Det kunne derfor like gjerne ha vært Astor som gikk opp i ledelsen istedenfor GFK. Men relativt effektive gauldalinger (for en gangs skyld) satte inn 1-0 ved John Morten Helgemo etter drøye kvarteret spilt, etter et godt gjennomspill fra Bjørn Olav Midtflå. 2-0 kom etter at GFK hadde fått til noe mer sammenhengende spill og Arne Engan fikk ballen på omtrent 16 meter. Han tok seg som vanlig relativt god tid og fikk lurt inn et skudd i det lengste hjørnet. Ikke helt patent keeperspill i den situasjonen, men mål er mål! 3-0 kom etter et hjørnespark fra Are Grytdal som John Morten satte kontant i mål. Stillingen 0-3 stod seg til pause, men GFK var langt i fra fornøyd med dette.

Andre omgang fortsatte som første, med et GFK-lag som ikke fikk tak i ballen og et hjemmelag som i stor grad hadde ballen mest. Astor produserte derimot ikke så veldig mange sjanser, til tross for at det eneste angrepsvåpenet var å slå lange baller i bakrom fra midtstopper, som GFK ikke helt fikk kontroll på. Etter et litt bedre angrep fikk Arnt Krogstad sendt ivei et godt innlegg (etter å satt en relativt frekk tunnel på Astor-backen) i retning Kim Roger Malum. Keeper ga retur og Kim fikk pirket ballen i mål til 4-0. Astor fikk sin redusering på tampen etter at en dødball ble slått inn i feltet. En særdeles under pari andre omgang og GFK må forbedre seg kraftig til Leik-kampen dersom de skal kjempe om opprykk. Det har vi full tro på at vi skal klare og vi håper så mange som mulig møter for å oppleve spenningen (som GFK skal drepe tidlig) i denne opprykksfinalen. Vel møtt!


Mål (og målgivende)

1-0. John Morten Helgemo (Bjørn Olav Midtflå)

2-0. Arne Engan (Kim Roger Malum)

3-0. John Morten Helgemo (Are Grytdal)

4-0. Kim Roger Malum (Arnt Krogstad)


Lagoppstilling

Jonas Rambraut Øhlen

Geir Wågbø - Gunnar Senneset - Bjørn Olav Midtflå - Daniel Stevik

Roar Aursøy - Are Grytdal (k) - Arne Engan

Arnt Krogstad - John Morten Helgemo - Kim Roger Malum


Innbyttere (alle benyttet minst en omgang)

Ådne Rolseth Holthe

Jonas Krangnes Skogmo

Stian Lillebudal
Onsdag 20.09. Knusende borteseier mot Tyholttoppen: 11-2!

Postet av Gauldal Menn den 27. Sep 2017

En noget sen kamprapport serveres herved.

Onsdag 20.09 besøkte Gauldal FK 1 Ørn-Arena og student/-bohemlaget Tyholttoppen for topp mot middelhavsfarer-oppgjør. Det unge Tyholttoppen laget truet lenge tabelltoer GFK, men etter en jevn første omgang rant målene inn bak en etter hvert særdeles frustrert Thyolttoppen-målvakt. Torgeir Hugdal ble så til de grader kampens mann med åtte, ÅTTE, mål. Nå gjenstår kun to kamper av sesongen, borte mot Astor førstkommende torsdag (28.09) og hjemme mot Leik torsdag 05.10. Dersom tre poeng sikres mot Astor, vil det bli en ren opprykksfinale mot Leik på Melhusbanken Flå Arena neste uke!

Kampen startet veldig jevnt. Tyholttoppen med gode individuelle spillere og et så som så kollektiv og GFK med et godt organisert lag og spesielt to kantspillere, Torgeir og Micke, som herjet med hjemmelaget sine sidebacker. Begge lag produserte noen halvsjanser innledningsvis, uten at de respektive lag sine målvakter ble satt på altfor store prøver. GFK tok mer og mer over kampen, og gikk opp i en tomålsledelse før omgangen var halvspilt. Torgeir Hugdal og debutant Kristoffer Bergane satte hvert sitt mål etter gode gjennomspill på kant. GFK kunne fort ha punktert kampen allerede her, med flere store sjanser i minuttene som fulgte. En overraskende god (til kroppsfasong å være) hos Tyholttoppen leverte flere kvalifiserte redninger. Etter drøye halvtimen spilt får GFK-kaptein Grytdal ballen inne på egen halvdel og mister ballen til Tyholt-spissen. Etter litt fram og tilbake ender det med redusering og Tyholttoppen er for fullt med i kampen igjen. Ikke lenge etter skaper hjemmelaget nok en stor sjanse, og studentlaget hadde virkelig fått blod på tann. GFK brukte noen minutter på å summe seg, men tok sakte men sikkert over kampen igjen. Like før pause satte Torgeir inn sitt andre mål og lagene gikk til pause med 1-3.

Andre omgang skulle bli ganske så annerledes enn første. Før kvarteret var spilt hadde Torgeir satt inn to nye mål etter et godt gjennomløp i bakrom eller ved å snurre rundt med hele Tyholttoppen sin backlinje. 5-1 og kampen virket så godt som avgjort. Det var den i aller høyeste grad også. Tidspunkt for mål blir litt usikre når de etter hvert rant inn, men Torgeir ga seg altså ikke før han hadde puttet åtte mål. Innimellom hadde Arne Engan puttet (så vidt) en straffe i mål, etter at Torgeir ble felt. En slik straffe kvalifiserer nok kun til et halvt målpoeng. Tyholttoppen fikk pynte på resultatet etter at kaptein Grytdal nok en gang rotet det til, denne gangen innenfor egen 16-meter.

2-11 ble altså sluttresultatet og GFK tar sin største seier i klubbens knapt toårige historie. GFK gjør jevnt over en god kamp og vinner knusende mot et relativt godt lag (med en noe uheldig backfirer for denne anledningen). Nå gjenstår kun en svært spennende serieinnspurt på to kamper. Dersom disse to kampene ender med tre poeng, er GFK å finne i 5. divisjon neste år.

PS: Målgivende på flere mål denne kampen må kunne kalles "målgivende" ettersom en pasning på 10 meter rundt midtbanen, for deretter at Torgeir gjør alt selv er helt på grensen målpoengmessig.

PPS: Trener Melum mante GFK til å sette inn 4 og 5-1 før kvarteret var spilt og avgjøre denne kampen. Laget svarte på tiltale.

PPPS: Lovlig sen kamprapport. Travle tider!


Målskårer (og målgivende). Her er det litt mer usikkert på hvem og når....

1-0. Torgeir Hugdal (Micke Larsson)

2-0. Kristoffer Bergane (Micke Larsson)

3-1. Torgeir Hugdal (Are Grytdal)

4-1. Torgeir Hugdal (Are Grytdal)

5-1. Torgeir Hugdal (Arne Engan)

6-1. Kristoffer Bergane (Micke Larsson)

7-2. Arne Engan (Torgeir Hugdal)

8-2. Torgeir Hugdal (Arnt Krogstad)

9-2. Torgeir Hugdal (Daniel Stevik)

10-2. Torgeir Hugdal

11-2. Torgeir Hugdal (Are Grytdal)


Lagoppstilling

Jonas Rambraut Øhlen

Arnt Krogstad - Stian Lillebudal - Bjørn Olav Midtflå - Daniel Stevik

Roar Aursøy - Are Grytdal (k) - Arne Engan

Torgeir Hugdal - Kristoffer Bergane - Micke Larsson


Innbyttere (alle benyttet)

Ådne Rolseth Holthe

Jonas Skogmo

Robin Giseth
Hjemmeseier mot Melhus 2!

Postet av Gauldal Menn den 15. Sep 2017

I en tett, jevn og spennende kamp hvor begge lag hadde store muligheter til å vippe kampen i sin favør, var det til slutt Gauldal FK som gikk seirende ut av lokaloppgjøret mot kommunesentrumlagets andrelag, Melhus 2. Spesielt i første omgang var GFK spillemessig fullt på høyde med Melhus, noe som kanskje ikke fullt ut har vært tilfellet ved tidligere anledninger. Andre omgang ble en uryddig og delvis panisk affære, men hjemmelaget snudde kampen og kunne innkassere nok en trepoenger. GFK avventer spent resultatet mellom Leik og Kolstad 3 i kveld (fredag).


En ti minutter fremskutt første omgang var ikke gamle karen før første skåring var et faktum. Melhus vant et hjørnespark etter knappe 10 minutter, og en høyreist Melhusstopper stanget kontant ballen i mål. Dommer dømte til tross for antydninger om strak armbruk for mål, og GFK var på etterskudd nesten før kampen hadde begynt. Til tross for skåringen fikk ikke Melhus 2 noe spillemessig overtak og det var heller GFK som hadde ballen i laget, noe som slettes ikke har vært tilfellet når lagene har møttes tidligere. Litt for høye skuldre og litt før høyt spenningsnivå førte til at GFK sitt spill bar preg av gjentatte feilpasninger. Melhus på sin side produserte få (så godt som ingen) sjanser, til tross for noen skumle overgangsmuligheter. GFK, anført av en hardtarbeidende trefrontslinje, fikk skapt noen gode sjanser. Spesielt John Morten Helgemo hadde en meget stor sjanse alene med keeper etter drøye halvtimen. Men lobben ble stoppet av Melhus sin unge målvakt. Omgangen så ut til å ebbe ut i ledelse for bortelaget, men med det som bortimot var omgangens siste spark på ballen fikk Are Grytdal satt inn reduseringen. Etter et godt slått frispark fra Bjørn Olav Midtflå vant John Morten Helgemo duellen. Ballen landet i et Melhus-bein som ikke fikk kontroll på ballen og fra omtrent fem meter satte kapteinen ballen i mål til 1-1.

Andre omgang ble en noe mer rotete affære sammenlignet med første. GFK fortsatte å spille vekk ballen i litt for stor grad og Melhus fikk litt bedre tid med ballen, både til å slå i bak- og mellomrom. Etter en svært lite påskrudd, fra GFK sin side, periode av omgangen fikk Melhus etablert et trykk på GFK sin halvdel. Etter gjentatte mislykkede klareringer endte ballen opp til en Melhusspiller som fikk tid og rom til å prikke ballen i mål fra omtrent 14 meter. GFK var igjen på hælene. Men som alltid; GFK nekter å gi opp! Kun noen minutter etter skåringen startet GFK et angrep på sin høyre side. Ballen gikk på få touch fra Geir Wågbø til Ådne Rolseth Holthe, videre til Micke Larsson som slo et godt innlegg som endte opp på bakerste stolpe til Arne Engan. Med sin sedvanlige ro, kontrollerte Engan ballen, spiste matpakken sin, og satte ballen kontrollert i mål. Utligning nok en gang! Men uavgjort var ikke nok for GFK, som måtte ha tre poeng for å henge med i opprykkskampen. Kampen lå lenge og vippet, med halvsjanser til begge lag. Fem minutter før ordinær tid skulle avgjørelsen falle. Melhus-stopper sender det som må karakteriseres som et horribelt tilbakespill til egen keeper. En årvåken Micke Larsson snapper tilbakespillet, runder keeper og setter ballen i mål. 3-2, og kampen er snudd! Ledelsen holdt helt inn, tross knappe ti panikkartede minutter på slutten.

GFK henger fortsatt med, og det er nå kun tre kamper igjen av sesongen, hvor, hvis de to neste ender med seier, den siste og avgjørende kampen spilles hjemme på Melhusbanken Flå Arena mot Leik. Vi går for sesongfinale. Først må jobben gjøres borte mot henholdsvis Tyholttoppen og Astor, begge lag som absolutt kan overraske. Så her gjelder det å være skjerpet helt inn.


PS: GFK har i de to sesongene de har eksistert ikke tapt mot Melhus 2. Resultatene har vært 2-1, 2-2, 2-1 og 3-2. Ganske jevne oppgjør, med andre ord.

PPS: Gauldal 2 møter Leik 2 til batalje på søndag. Ta turen og se på det som et vorspiel til førstelagene møtes.

PPPS: Trener Frank Melum ytret ønske om en hjertestarter lett tilgjengelig på Melhusbanken Flå Arena. Sånn for sikkerhets skyld.

Målskårer (og målgivende)

1-1. Are Grytdal (John Morten Helgemo)

2-2. Arne Engan (Micke Larsson)

3-2. Micke Larsson (en sannsynligvis svært skuffet over seg selv Melhusstopper)


Lagoppstilling

Jonas Rambraut Øhlen

Geir Wågbø - Robin Giseth - Bjørn Olav Midtflå - Daniel Stevik

Roar Aursøy - Are Grytdal (k) - Arne Engan

Torgeir Hugdal - John Morten Helgemo - Micke Larsson


Innbyttere

Kim Roger Malum (for Hugdal i det 30. minutt. Hugdal ut med en noe trøblete mage)

Torgeir Hugdal (inn igjen for Malum i det 60. min)

Ådne Rolseth Holthe (inn for Aursøy i det 65. min. Aursøy ut med en voldsom Donald-kul etter sammenstøt med en motspiller)

Nykommer Jørgen Sandvik (inn for Hugdal i det 85. minutt).

Jonas Skogmo

Arnt Krogstad

Robert Melum
Seier på en helt på det jevne dag borte mot Buvik2/Skaun

Postet av Gauldal Menn den 8. Sep 2017

Sesongens femte siste(!) kamp endte med 5-1-seier og tre poeng for GFK som fortsatt henger tett på Leik i kampen om opprykk. Gjestende GFK slet en stund på Da-Tel Arena, mye grunnet slurv både med og uten ball. Sakte men sikkert fikk likevel gjestene fra lengre nord langs Gaulas bredder kontroll på kampen og etter 40 minutter spilt var det etter hvert liten tvil om hvor de tre poengene skulle ende opp. Torgeir Hugdal (3), John Morten Helgemo og Are Grytdal stod for målene denne kvelden.

Kampen var kun tre minutter gammel når GFK vant et hjørnespark etter en stor sjanse ved Torgeir Hugdal. Are Grytdal skrudde, med bittelitt hjelp fra Buviks målvakt, like greit hjørnesparket i mål til 1-0. Buvik/Skaun virket ikke videre bekymret av den grunn, og fikk i tiden etter skåringen litt for god tid til å klaske ballen i bakrom på noen fotrappe frontspillere. Etter knappe ti minutter spilt fikk de uttelling på en slik bakromspasning og utligningen var et faktum. Etter denne skåringen slet GFK med å få til noe særlig, offensivt så vel som defensivt. Feilpasninger, for mye stress og dårlig kollektivt press førte til at det like gjerne kunne vært hjemmelaget som gikk opp i føringen. Kampen svingte fram og tilbake, med halv- og noen helsjanser til begge lag. Etter drøye halvtimen spilt ble en, som vanlig, frisk Torgeir Hugdal felt på ca. 18 meter. Bjørn Olav Midtflå, som ryktene sier har trent hardt på frispark de siste ukene, fikk (tok) muligheten. Uten tvil en meget korrekt avgjørelse. Ballen gikk i kryssfestet, og Midtflå selv hevder hardnakket at ballen var inne. Dommer ville det annerledes, og det er Torgeir Hugdal, som banket returen i mål på halvspretten, som får målet registrert. Hugdal var frempå igjen like før pause, og satte inn 3-1 etter å i kjent stil ha rundet et par-tre spillere både en og to ganger. Tomålsledelsen til pause var kanskje ikke helt fortjent, men den var uansett et faktum.

Andre omgang ble noe annerledes enn første, og det virket som om hjemmelaget hadde mistet litt av piffen i løpet av pausen, og GFK tok mer og mer over kampen. Med enorme rom sentralt og god tid med ball burde gjestene ha skapt langt flere farligheter. Etter ti minutter av omgangen ble ballen vunnet igjen til høyre på egen halvdel. Deretter gikk det på få touch og en Ådne Holthe på høyre kant fant med et presist innlegg John Morten Helgemo på 6-7 meter som enkelt kunne sette inn 4-1. Den berømte spikeren i kista var et faktum. Like før slutt satte Hugdal inn sitt tredje for dagen, etter å ha lurt Buvik-stopperen så ettertrykkelig på, rett og slett, rævva, at det var på grensa til å behøve en unnskyldning.

Totalt sett en kamp som kunne ha endt opp med et styggere resultat for begge lag sin del. Tross en litt traurig start henter GFK seg godt inn igjen, og henger for fullt med i kampen om opprykk. Nå er det fire kamper igjen, og torsdag neste uke gjester Melhus 2 Melhusbanken Flå Arena til viktig (for GFK) kamp. Vi gleder oss (og er spent på hva Melhus stiller med).


Mål (og målgivende)

1-0. Are Grytdal

2-1. Torgeir Hugdal (Bjørn Olav Midtflå)

3-1. Torgeir Hugdal (Roar Aursøy)

4-1. John Morten Helgemo (Ådne Holthe)

5-1. Torgeir Hugdal (Arne Engan)


Lagoppstilling (4-5-1)

                               Jonas Rambraut Øhlen

Geir Wågbø - Robin Giseth - Bjørn Olav Midtflå - Daniel Stevik

              Roar Aursøy - Are Grytdal (k) - Arne Engan

Ådne Rolseth Holthe - John Morten Helgemo - Torgeir Hugdal

Innbyttere

Kim Roger Malum (70. min for Helgemo)

Arnt Krogstad (75. min for Holthe)

Daniel Folde Eggen (80. min for Aursøy)

Robert Melum


ENDELIG REVANSJ! GFK 1 - Kolstad 3 4-1

Postet av Gauldal Menn den 1. Sep 2017

Etter to forsmedelige tap på to forsøk mot hobbylaget fra Kvitbyen var det omsider GFK sin tur til å stikke av med alle tre poengene. En uovertruffen lagmoral, enkeltspillere som virkelig imponerer og et lagspill som sakte, sakte, men sikkert blir bedre fikk endelig GFK tatt revansje for forrige sesongs tap i kretsmesterskapet og for tapet på Huseby i vår. Til tross for tendenser til panikk og stress i deler av kampen sørger GFK for at Leik aldri får hvile i toppen av 6. divisjon avdeling 07. Torgeir Hugdal (2), John Morten Helgemo og Geir Wågbø (fra sin backposisjon!) noterte seg for skåring.


Kampen startet på et vis langt bedre enn tidligere kamper mot Kolstad 3 har gjort. Kolstad fikk ikke trillet like mye ball, oppspillene var ikke like presise og GFK var tettere i duellene enn tidligere. En spiss i John Morten Helgemo og en midtbanefemmer som sto høyt gjorde livet surt for forsvaret til Kolstad. Gauldal fikk skapt noen halvfarlige sjanser det første kvarteret, ofte etter høy gjenvinning av ball. Kolstad på sin side er meget gode ballspillere og skapte problemer både rett- og feilvendt, men GFKs forsvar og midtbane stod meget godt i mot det som kom, og GFK-keeper Øhlen ble sjelden utfordret. Etter 15 minutter klarerte Bjørn Olav Midtflå presist til Torgeir Hugdal i bakrom. Nevnte Hugdal trillet ball i hatt med det som presenterte seg av Kolstad-spillere og klasket ballen i mål fra 10 meter. Kolstads stopper og back var såpass svimle at de måtte bruke et par minutter etterpå for å komme seg til hektene igjen. Resten av omgangen bølget fram og tilbake, med halvsjanser begge veier. Gauldal var farlig frampå ved enkelte dødballer og på et par fine angrep hvor spillet vendes ut på kant og blant andre Micke Larsson slo gode innlegg. Ved en anledning fant ikke kaptein Grytdal helt ut hvordan han skulle stokke beina på 5 meter, og det som burde vært mål endte opp som en heller trist (og litt komisk) situasjon. GFK fikk ikke truet Kolstads keeper (som ikke var keeper) i stor nok grad, og skåret ikke flere mål i omgangen. GFK ble også snytt for det som må kunne kalles en soleklar straffe, når Geir Wågbø, på en av svært mange visitter i motstanders målgård fra sin backposisjon (sannsynligvis all egentreningen som endelig gir utslag), ble meid ned. At det ikke ble straffe er ganske utrolig! Kolstad på sin side fikk rett før pause redusert til 1-1. Et langt oppspill blir forsøkt skjermet ut, men Kolstads spiss lykkes i å dytte Bjørn Olav Midtflå overende og sette ballen i mål. Hvorfor det ikke var frispark er en en annen sak. 1-1 til pause og kampen har absolutt nerve.

Andre omgang fortsetter som første, med et spill som bølger fram og tilbake. Kolstad har byttet keeper, og første omgangs keeper, spissen Langørgen, er absolutt en forsterkning på topp. Gauldal er på langt nær gode nok til å holde ballen i laget, noe som fører til mange unødvendige ekstra meter som må dekkes. Uten ball. GFK fortsetter sitt høye press og lykkes godt med dette. John Morten Helgemo, Torgeir Hugdal og Micke Larsson presser fram feil og skaper sjanser, uten at ballen slippes i riktig øyeblikk. Etter 55 minutter får GFK hjørnespark fra sin høyre side. Hjemmelaget har allerede produsert store sjanser på dødball. På dette hjørnesparket skulle de endelig få uttelling. Grytdal slår inn og finner en særdeles bestemt og kontant John Morten Helgemo som stanger ballen kontant i mål til det som må kunne kalles stormende jubel fra hjemmelagets spillere og benk. Kanskje ble det til og med jublet på tribunen, hvem vet. Kolstad på sin side er farlig frampå ved flere anledninger, men lykkes ikke i de avgjørende øyeblikkene. Spesielt ved en anledning viser igjen GFK-keeper Øhlen seg fram med en svært viktig redning på stillingen 2-1. Keeperen har vært svært god denne sesongen! 

Kampen har spenning så godt som hele veien inn. Men i det 85. spilleminutt skjer det. Kampens store øyeblikk. Et øyeblikk som faktisk vil bli husket en god stund fram i tid. Og navnet på alles lepper? Geir Wågbø. GFK vinner ballen høyt nok en gang, med John Morten og Roar Aursøy i skjønn samkjemping. Førstnevnte sender ballen igjennom til Geir Wågbø som står like høyt. Fra ca. 18 meter chipper høyrebacken elegant (og elegant er her aldeles riktig ord) over keeper og i mål. Kanskje et av de penere mål på Melhusbanken Flå Arena på flere år! Dette dreper mye av det lille som var igjen av overskudd i Kolstad-leiren, og kun tre minutter senere er Torgeir Hugdal frampå og sørger for at tre-fire Kolstadspillere  pent ble nødt til å besøke stadionens kiosk og kjøpe en pølse (kanskje flere) etter kampen, for snakk om å bli rundlurt! Nydelig å se på, rett og slett.

GFK holder som nevnt spenningen i live i avdelingen med denne seieren og skaper i tillegg litt avstand ned til Kolstad 3 på tredjeplass. Leik på sin side møter i kveld fredag Nationalkameratene til en spennende batalje. Gauldal er storfornøyd med endelig å slå Kolstad som har gjort livet surt for dem det siste året. Hjemmelaget priser seg nok lykkelig for at Kolstad stilte uten keeperen fra oppgjøret i vår, Kolstad på sin side gremmes nok over å ikke slå disse "bonan".

PS: Målet til Wågbø må (med fare for å gjøre ham for høy på pæra) nevnes igjen. Skikkelig fint mål!

PPS: Arne Engan måtte stå over dagens kamp. Ryktene hevder han var "elektrikersyk". Altså litt snufsete og småurven. Ådne Rolseth Holthe taklet uansett den rollen utmerket!

PPPS: Gauldalens hyggeligste dommer, Helge Sumstad, dømte oppgjøret. Som til tross for mulige feil ikke tar på vei av den grunn og som i tillegg innrømmer at ja, han har en litt dårlig følelse på akkurat den avgjørelsen (her snakkes det for øvrig om straffen som GFK burde hatt). All honnør til hvordan han takler en, til 6. divisjon å være, intens kamp.

PPPPS: To unggutter stiller fra start og spiller samfulle 93 minutter og gjør jobben kjempegodt. Daniel Stevik og Ådne Holthe takler oppgaven mot langt mer rutinerte spillere svært godt. Dette må inspirere dagens 14- og 16-åringer som om få år forhåpentligvis blir å se på seniorlaget.

Målskårere (og målgivende)

1-0. Torgeir Hugdal (Bjørn Olav Midtflå)

2-1. John Morten Helgemo (Are Grytdal)

3-1. Geir Wågbø (John Morten Helgemo)

4-1. Torgeir Hugdal (Micke Larsson)

Lagoppstilling (4-3-3)

Jonas Rambraut Øhlen

Geir Wågbø - Robin Giseth - Bjørn Olav Midtflå - Daniel Stevik

Roar Aursøy - Are Grytdal (k) - Ådne Rolseth Holthe

Micke Larsson - John Morten Helgemo - Torgeir Hugdal

Innbyttere

Gunnar Senneset (inn for Giseth i 45. min)

Robin Giseth (inn igjen for Midtflå i det 70. min)

Arnt Krogstad (inn for Micke i det 87. min)

Jonas Skogmo

Robert Melum
Sesongens eneste gresskamp endte kun(!) med seksmålsseier

Postet av Gauldal Menn den 26. Aug 2017

På en Leinstrand gras i relativt god stand møtte Gauldal FK torsdag 24.08 Leinstrand til noe framskyndet kamp grunnet det som senere skulle skje på Lerkendal. Mange husket fra i vår Leinstrand som et tungt lag og GFK øynet derfor et håp om at hjemmebanefordelen på gress ikke var en veldig stor fordel for et godt voksent Leinstrand-lag. Det skulle vise seg å stemme meget godt. Kampen endte kun 0-6, og "kun" er ingen overdrivelse. Sjelden har det blitt skapt så mange og bommet på så mange sjanser i en GFK-kamp. Kampens målskårere Arne Engan og Torgeir Hugdal leverte tre mål hver.


Gauldal åpnet kampen med et vellykket hardt press på usikre Leinstrandforsvarere, noe som umiddelbart resulterte i sjanser. Torgeir Hugdal skåret allerede etter 3 minutter og GFK styrte det meste som skjedde. Etter drøye 15 minutter fikk også GFK straffe, etter at Torgeir nok en gang vant ballen høyt. Arne Engan får lov til å skylde på uvant underlag for at denne straffen endte med keeperredning. Engan gjorde opp for straffebommen etter halvtimen spilt, når han kriget med keeper og fikk pirket ballen i mål. Godt jobbet! Torgeir Hugdal var nok en gang frampå kun minutter senere, når han danset forbi det som var av forsvarsspillere. Leinstrand fikk et par sjanser i løpet av omgangen, men en god og årvåken Jonas Øhlen samt et godt GFK-forsvar ryddet opp i det som kom.

Andre omgang ble ikke noe annerledes enn første omgang, med et GFK-lag som styrte mye av det som skjedde. Et helt lass antall sjanser (og tilsvarende mange hjørnespark) ble også produsert denne omgangen, men det tok et kvarter av omgangen før Torgeir Hugdal satte inn sin tredje skåring. Like etter leverte Roar Aursøy og Arne Engan dagens vakreste kombinasjon, når Roar lekkert fant pannebrasken til Arne som nikket inn 0-5. Leinstrand hadde på dette tidspunktet så godt som gitt opp, og satte innpå veteranen over alle veteraner, en keeper som er nærmere 60 enn 40. Det skulle vise seg å gjøre absolutt ingen forskjell. 0-6 kom ved samme mann (Engan) rett før slutt med et skudd fra omtrent 20 meter som snek seg inn i keepers høyre hjørne. Vondt å se for de som konkurrerer med Engan om målpoeng (Hugdal når vi aldri igjen), men godt å se for et hvilket som helst GFK-hjerte. I andre omgang kunne vi også ha blitt vitne til sesongens mål for GFK, når midtstopper Robin Giseth tok ned ballen et lite stykke inne på egen banehalvdel. Stopperen tok like gjerne med seg ballen hele veien, tok tunnell på et par Leinstrandkarer og fant seg selv alene med keeper. Avslutningen var heller ikke håpløs og alle (inkludert de 3-4 tilskuerne som var tilstede) trodde ballen gikk i mål. Men akk, den gikk rett utenfor. Et flott soloraid, som dessverre ikke vil bli husket.

Det mest utrolige med denne kampen er at den kun ender 0-6. Undertegnede tror ikke GFK har skapt like mange sjanser noen annen kamp denne sesongen. Avslutningsteknikken og -roen manglet derimot ved gjentatte anledninger, noe hele midtbanen og angrepsrekken (og en og annen forsvarsspiller, Robin Giseth) må ta til seg. Bedre lag tilgir ikke like lett så mange sløste sjanser. GFK spilte tidvis god fotball, men tok ikke godt nok vare på det havet av rom som Leinstrand forærte det gjestende lag. Likevel, GFK holder nullen for tredje kamp på rad. Neste kamp er hjemme mot Kolstad 3 torsdag 31.08. Da er det på høy tid at gjengen fra Kvitbyen reiser poengløse fra et oppgjør med GFK. Møt opp og hei GFK fram mot tre nye poeng!


Mål og målgivende

0-1. Torgeir Hugdal (Geir Wågbø)

0-2. Arne Engan (etter krig med keeper, men Ådne la inn, og får målgivende)

0-3. Torgeir Hugdal (Bjørn Olav Midtflå)

0-4. Torgeir Hugdal (Geir Wågbø)

0-5. Arne Engan (Roar Aursøy)

0-6. Arne Engan (kan vi si Sergej Tertels?)


Lagoppstilling (4-5-1)

Jonas Rambraut Øhlen

Geir Wågbø - Robin Giseth - Bjørn Olav Midtflå - Daniel Stevik

Roar Aursøy - Are Grytdal (k) - Arne Engan

Ådne Rolseth Holthe - Torgeir Hugdal - Micke Larsson


Innbyttere (sånn cirka i alle fall)

Arnt Krogstad (45. min for Daniel Stevik)

Sergej Tertels (45. min for Ådne Holthe)

Kim Roger Malum (60. min for Roar Aursøy)

Jonas Skogmo (60. min for Micke Larsson)

Robert Melum (60. min for Torgeir Hugdal)

Daniel Stevik (inn igjen mot slutten for Bjørn Olav Midtflå)
Hjemmeseier mot Nationalkameratene

Postet av Gauldal Menn den 18. Aug 2017

Gauldal FK sin første hjemmekamp for høstsesongen endte med 2-0-seier over laget på fjerdeplass i 6. divisjon avdeling 07. I det som må beskrives som en relativt lite severdig kamp endte GFK opp som seierherrer etter to mål av John Morten Helgemo. GFK er dermed fortsatt med i kampen om opprykk og vil etter all sannsynlighet fortsatt ligge to poeng bak Leik, som møter Tyholttoppen til dyst i kveld, fredag.


Kampen, som for øvrig ble framskyndet hele fem minutter etter ønske fra National (hvor mye mer av RBK-kampen de fikk sett som følge av disse fem minuttene er det jaggu ikke godt å vite), startet på best tenkelig vis for GFK. Etter tre-fire minutter får GFK innkast et lite stykke inn på National sin venstreside. Are Grytdal passerer et par-tre passive "NæshKæmmere" og legger inn fra venstre. Der finner han John Morten Helgemo som nikker inn 1-0. National virker rystet av åpningstrykket og gir GFK flere muligheter kort tid etter. Helgemo jobber svært godt på topp og stjeler først ballen fra en National-stopper og kommer alene mot keeper, men det ender uten skåring. Ikke lenge etter gjentar han prosessen, denne gangen med motstanderens noe usikre keeper, men smått utrolig ender det heller ikke denne gangen med skåring. Helgemo kunne ha stått for et av de raskeste hattrickene på Melhusbanken Flå Arena, men det ville seg ikke.

Etter dette fikk National ristet av seg litt av feriemodusen og kom mer med i kampen. De skapte noen farlige sjanser, som Jonas Øhlen fikk stoppet på trygt og mesterlig vis. Keeperen fortsetter å være i meget god form! National fikk også et mål avblåst for offside, noe som nok kan kalles en ganske tvilsom avgjørelse. Heldigvis var de aller fleste noe misfornøyd med dommeren, så det var i alle fall ikke snakk om utpreget hjemmedømming. Første omgang ebbet ut i 1-0 og både kampen og spenningen levde i beste velgående. Omgangen ble i stor grad preget av for mange feilpasninger, noe som gjorde at GFK ikke fikk utnyttet det rommet de fikk generøst tildelt av et framtungt National-lag.

Andre omgang ble en svært rotete affære. Mange lange og høye baller, tette dueller, sjanser begge veier og lite finspill (selv til 6. divisjon å være). John Morten Helgemo skulle vise seg å virkelig bli dagens mann, når han etter drøye timen spilt fikk servert ballen på åpent mål fra Torgeir Hugdal etter at GFK hadde fått etablert et visst trykk. Begge lag hadde flere muligheter til å pynte på resultatet, men National sine avslutninger ble som regel for slappe til å true Øhlen i GFK-målet og GFK sine sjanser var innimellom store nok til at det burde ha resultert i mål. Slik ble det derimot ikke, og kampen endte 2-0. Null hull og tre poeng på en OK minus dag får være godkjent start på høstsesongen. Vi ser framover mot gresskampen borte mot Leinstrand neste torsdag og går for tre nye poeng.

PS: Kolstad 3 henger fortsatt med i tetkampen etter sin seier mot nevnte Leinstrand. De ligger poenget bak GFK.

PPS: En omtrent like viktig kamp ble spilt i Nederland og må ta litt av skylden for et noe labert publikumsoppmøte.


Mål (målgivende)

1-0. John Morten Helgemo (Are Grytdal)

2-0. John Morten Helgemo (Torgeir Hugdal)


Lagoppstilling (4-5-1)

Jonas Rambraut Øhlen

Geir Wågbø - Robin Giseth - Bjørn Olav Midtflå - Daniel Stevik

Roar Aursøy - Are Grytdal(k) - Arne Engan

Torgeir Hugdal - John Morten Helgemo - Kim Roger Malum


Innbyttere

Ådne Rolseth Holthe (45. min for Arne Engan)

Sergej Tertels (45. min for Kim Roger Malum)

Gunnar Senneset (55. min for Bjørn Olav Midtflå)

Arne Engan (inn igjen i det 75. min for Roar Aursøy)

Jonas Krangnes Skogmo

Arnt Krogstad

Robert Melum

Også på benken: En skadet Robert Presthus
Seier i tøff bortekamp mot forsterket tabelljumbo Heimdal 2

Postet av Gauldal Menn den 22. Jun 2017

Høstsesongen ble snikstartet allerede i slutten av juni når Heimdal 2 tok imot GFK til kamp onsdag 21. juni. Heimdal-trener Sæther Moen sine siste ord før han forlot Melhusbanken Flå Arena i april var at "dere skal spille på Heimdal dere også, bare vent". Vi venter fortsatt! Heimdal 2 hadde så absolutt sine sjanser og hadde ballen mest, men GFK viser tendenser til pent spill og jobbet særdeles godt hele kampen gjennom. Slik blir det tre poeng av og akkurat i dette øyeblikk leder GFK avdelingen, men det er kun fram til Leik tar imot Astor på Korsvegen torsdag kveld, noe som etter all sannsynlighet blir et i beste fall småstygt resultat for Astor. Uansett. Spenningen lever etter litt over halvspilt sesong og GFK har fortsatt los på opprykk til 5. divisjon.


Første omgang startet med et GFK-press som ikke helt satt som det skulle og et Heimdal-lag som hadde ballen mye (og først og fremst med sine to stoppere, som trillet og trillet og trillet). Innimellom fant de også åpninger i et GFK-midtbaneledd med litt for store avstander mellom seg. De produserte noen halvfarlige sjanser, og spesielt ved to anledninger var Jonas Øhlen i GFK-målet nok en gang svært god som hindret baklengs. Keeperen er jo i storform! GFK produserte ikke all verden i første omgang, men truet keeper et par-tre ganger uten at det ga uttelling. En ganske tam første omgang ebbet derfor ut i 0-0 og lagene gikk i garderoben i nye Heimdalshallen for å legge ny slagplan.


I andre omgang ble GFK enige om å legge presslinjen litt høyere, mens Heimdal tydeligvis hadde bestemt seg for at dette skulle de ta. De satte inn to midtbanemenn som spiller fast på Heimdal sitt førstelag i fjerde divisjon, hvor én av disse var spillende trener Sæther Moen. GFK kontret med å sette inn Kim Roger Malum på topp. Med en noe høyere presslinje lykkes GFK bedre i å stenge av for Heimdal sitt spill og når bortelaget vant ballen var det i større grad tanke bak forsøkene, noe som resulterte i at vi fikk presset Heimdal litt bakover til tider. Den forløsende skåringen kom etter ca. 55 minutter, da GFK vant et innkast høyt på Heimdals banehalvdel. Geir Wågbø fant Arne Engan som vendte med mann i rygg og satte inn 0-1 på halv volley via et Heimdal-hode. God prestasjon av Engan, men målet teller dessverre ikke som hans. (Joda, det gjør det.) Heimdal fortsatte å true GFK med svært presise pasninger inn i bakrom på hurtige vinger, men de fikk aldri lurt ballen i mål. 0-2 kom ti minutter senere etter innlegg fra vår venstre side, hvor Kim etter litt fram og tilbake fikk vippet gjennom til Micke Larsson, som banket ballen i mål fra syv meter. En svært fortjent skåring av den hardtarbeidende svensken. Det skulle ikke ta mange minuttene før spikeren virkelig satt i kista. I det 73. minutt får Torgeir Hugdal ballen på 16 meter etter en panikkartet klarering fra Heimdalforsvaret etter et svært godt innlegg fra Micke. Hugdal legger ballen til rette og banker den ned i nærmeste hjørne. 0-3!

Etter dette fortsatte spillet å bølge fram og tilbake, med en Heimdal-midtbane som stadig løp mindre og mindre hjemover, men som på mirakuløst vis fant igjen energien når de var på tur framover i banen. GFK sin midtbane tok arbeidet på alvor hele kampen gjennom og jukset ikke på et eneste løp. Det er arbeidsmoral av høy klasse! Sluttresultatet burde ha vært 4-0, for etter svært gode kombinasjoner mellom Kim og Arne satte førstnevnte ballen sikkert i mål fra 14 meter, men en lettpåvirkelig dommer dømte offside (tilfeldigvis kort tid etter at Heimdals spillende trener hadde hatt en "velmenende" samtale med ham). Nok om det.

Selv om dette var topp mot bunn bar banespillet på ingen måte preg av dette. Men statistikken lyver ikke, for å sitere Jonas Skogmo (som for øvrig står med et eller to feilaktige mål i NFF sin målprotokoll). Heimdal 2 stilte med et forsterket mannskap sammenlignet med mange andre kamper de har spilt og vi antar at de stiller like sterkt mot Leik til høsten. GFK på sin side viser absolutt tendenser til godt spill, både i forsvar og angrep. Likevel har vi svært mye å gå på blant annet med tanke på å holde ballen i laget over lengre perioder. Noe må vi jo ha å jobbe med. Kamprapportør takker for halvspilt sesong, og nå gjenstår en ubetydelig OBOS-cupkamp mot Gimse (selv om det alltid betyr noe å slå Gimse) og en sommerfest 01. juli før vi tar en velfortjent ferie. Møt gjerne opp på Brekkåsen for å se GFK prøve seg mot 5.divisjonsmotstand!


Målskårere (og målgivende)

0-1: Arne Engan (Geir Wågbø)

0-2: Micke Larsson (Kim Roger Malum)

0-3: Torgeir Hugdal (Heimdal-klarering, får ikke målpoeng)


Ballbesittelse 1. omgang: Heimdal 40%, Heimdal sine stoppere 30%, GFK 30%

Ballbesittelse 2. omgang: Heimdal 60%, GFK 40 %


Kampens overraskelse: Robert Presthus sitt soloraid. Over midtbanestreken. Med ball(!). Ingen, inkludert ham selv, visste helt hva som skjedde.

Dagens involverte: Håvard Gjersvold. Bedyrer at han var involvert i alle tre målene. Graden av involvering skal her ikke diskuteres, men han var i nærheten!

UngDommen (dommen over de unge, altså): Klarer seg igjen utmerket i de oppgaver de blir satt til. GFK starter med to og avslutter med fem 17-18-19-åringer (litt usikker på alderen her) på banen. Det er alltid moro!


Startoppstilling:

Jonas Rambraut Øhlen

Geir Wågbø - Bjørn Olav Midtflå - Håvard Gjersvold - Daniel Stevik

Arne Engan - Are Grytdal (k) - Roar Aursøy

Torgeir Hugdal - Ådne Rolseth Holthe - Mikael Larsson


Innbyttere:

Kim Roger Malum (45. min for Ådne)

Ådne (inn igjen for Roar i ca. 70. min)

Hans Hovin (75. min for Micke Larsson)

Robert Presthus (75. min for en skadet Bjørn Olav Midtflå)

Arnt Krogstad (85. min for Torgeir Hugdal)

Robert Melum

Fortsatt spenning i avdelingen! GFK banker Leik 5-2 på bortebane

Postet av Gauldal Menn den 16. Jun 2017

Topp mot nummer to, fuktig kunstgressmatte, 15 grader, innmarsj til blåhvit røyk, trommeslag og usakligheter fra Leik Ultras. Rammen var med andre ord satt for en god og spennende fotballopplevelse på Korsvegen kunstgress onsdag 14.06. Leik var ubeseiret (så til de grader) før kveldens kamp og lå 5 poeng før Gauldal FK på andreplass. Med Leik-seier i onsdagskveldens kamp ville spenningen allerede være over i 6. divisjon avdeling sju ved halvspilt sesong. Med sin blodige direkte spillestil har Leik bøttet inn mål denne sesongen, med et snitt på syv (!) mål per kamp på de åtte kampene før onsdag kveld. Slik skulle det derimot ikke fortsette for Leik. GFK var på hugget fra start og overrasket høytflyvende Leik med godt organisert press, hard jobbing og konstruktive forsøk med ball i laget, og alle tre poengene ble med gjestene hjem igjen.

Kampen startet med et visst GFK-trykk og noen brukbare sjanser. Blant annet Roar Aursøy hadde en særdeles pen mulighet til å skåre etter ca. 15 minutter, men valgte heller å rulle over ballen med hele kroppen enn å sette den i mål. Han om det. GFK fortsatte å presse et tilsynelatende nervøst Leik-lag bakover i banen, mens hjemmelaget var småfarlige med en gang de fikk muligheten til å slå direkte i bakrom på sine sjumilsstegsspisser. GFKs første mål kom omsider etter ca. 25 minutter ved (hvem andre, igjen og igjen) Torgeir Hugdal. GFK vinner ballen på midtbanen og to trekk senere settes Hugdal opp rettvendt ute til venstre. Lersbyggen trillet rundt både en, to og tre ganger med det som var av Leik-forsvarere og satte ballen kontant i mål fra spiss vinkel. 1-0! GFK fortsatte å presse Leik bakover i banen og hjemmelaget slet. Vondt skulle ikke lenge etter bli til verre. John Morten Helgemo knuser keeper i en hodeduell (keeper prøvde å bruke hendene, men akk) og setter 2-0 etter dødball. Og ikke nok med det. Etter nok en dødball holder GFK oppe trykket og Håvard Gjersvold på en småsjelden visitt i motstanders 16-meter får ballen fra Torgeir Hugdal og setter kontant inn 3-0. Et resultat ingen hadde regnet med etter drøye halvtimen! Etter 3-0 fikk Leik ristet av seg litt av sjokket og satte GFK under hardt press med en rekke meget gode dødballer og gode duellspillere i feltet. Hjemmelaget fikk omsider uttelling på corner og reduserte til 1-3 like før pause. Kampen var i aller høyeste grad levende.


2. omgang startet langt mer jevnspilt enn den første, med gode sjanser begge veier. Leik som alltid farlige med en gang noen vinner ballen rettvendt på deres halvdel. Da er det tydelig at oppskriften er "slå i bakrom, vi har raske spillere på topp". Den berømte spikeren i kista (sitat Leik sin Twitter-konto) kom etter ca. 60 minutter. John Morten Helgemo blir felt av keeper og det dømmes en soleklar straffe. GFK sin ubestridte straffetaker Arne Engan står rolig som skjæra på tunet og venter på at Leik-spillerne har kjeftet ferdig på dommeren. Han legger ballen rolig til rette på straffemerket og skritter opp. Han gjør som han har gjort på hver eneste straffe han har tatt i hele år. Venter ut keeper og setter ballen kontrollert i mål. Kaldere fisk skal du lete lenge etter! "Er dette et toppoppgjør?", spør Engan filosofisk etter scoringen. Leik bevarer spenningen i kampen med sin redusering etter ca. 75 minutter etter et godt innlegg fra deres unge høyreback. Den endelige spikeren i kista kommer like før slutt ved Torgeir Hugdal som setter inn 5-2-scoringen på omtrent samme vis som han satte inn 1-0. Sluttresultatet blir småpene 2-5 og GFK revansjerer fjorårets tap på Korsvegen. Med dette lever spenningen i aller høyeste grad ved halvspilt sesong i årets 6. divisjon avdeling 7. Leik har nå 24, GFK 22 og Kolstad 3 21 poeng, og disse tre lagene virker å være de som skal gjøre opp om avdelingsseieren i år.


En særdeles godkjent kamp av GFK og en første halvtime som nok er det beste vi har prestert i løpet av klubbens knappe et og et halvt års levetid. Alle mann jobber knallhardt og oppofrende sammen som et lag, har en tydelig plan med det defensive arbeidet og fortsetter den positive utviklingen med ball i laget. Da er det artig å være GFK-spiller. Nå gjelder det å gjenskape disse prestasjonene også mot resterende lag i avdelingen!

PS: La oss nå for all del forvente og tro at begge lag slår Kolstad 3 til høsten, slik at ikke hobbylaget fra Kvitbyen stikker av med avdelingsseieren. Det hadde vært trist.

PPS: Jonas Rambraut Øhlen står nok en svært god kamp i mål for GFK med flere viktige redninger. Meget!

Målscorere (målgivende).

0-1. Torgeir Hugdal (John Morten Helgemo)

0-2. John Morten Helgemo (Are Grytdal)

0-3. Håvard Gjersvold (Torgeir Hugdal)

1-4. Arne Engan (John Morten Helgemo)

2-5. Torgeir Hugdal (Daniel Stevik)


Lagoppstilling

Jonas Rambraut Øhlen

Gunnar Senneset - Bjørn Olav Midtflå - Håvard Gjersvold - Geir Wågbø

Arne Engan - Are Grytdal (k) - Roar Aursøy

Micke Larsson - John Morten Helgemo - Torgeir Hugdal


Innbyttere

Daniel Stevik (Håvard Gjersvold i det 65. minutt

Ådne Rolseth Holthe (Roar Aursøy i det 70. minutt)

Hans Hovin (Micke Larsson i det 80. minutt)

Stian Lillebudal

Kim Roger Malum

Robert Melum

Robert Presthus
Hjemmeseier mot Astor endte på mirakuløst vis ikke med mer enn 5-0

Postet av Gauldal Menn den 9. Jun 2017

På en aldeles nydelig junikveld (heldigvis klokken 20 og ikke klokken 15) tok Gauldal FK imot Astor i den åttende runden av årets 6. divisjon avdeling 7. Et for dagen (i følge dem selv, og meget troverdig sådan) svekket Astor-lag hadde særdeles lite å by på i oppgjøret som burde og skulle endt, men på en eller annen måte ikke endte med mer enn 5-0 til GFK. Med blant annet syv(!(i alle fall seks)) baller i treverket kunne (og, igjen, burde) GFK fort ha endt opp med tosifret denne kampen. Det er litt vanskelig å bedømme hvor god denne kampen var av GFK, ettersom motstanden kanskje er noe av det svakeste vi har møtt til nå. Neste kamp, onsdag 14. juni, er borte mot Leik på Korsvegen kunstgress. Litt avhengig av hvordan det går mellom Melhus 2 og Leik i kveldens (fredag) oppgjør, vil bortekampen på Korsvegen sannsynligvis være svært avgjørende for hvor spennende høstsesongen blir på Melhusbanken Flå Arena. Torgeir Hugdal blir igjen en av kampens store profiler, med to mål, én målgivende og en hel rekke svimle Astor-forsvarere.


Kampen startet med et GFK-lag i motvind (rent klimatisk, ikke symbolsk) uten at Astor på noen som helst måte fikk utnyttet vinden til sin fordel. GFK var bedre til å holde ball i laget og vende spill enn tidligere i sesongen (og forrige sesong), noe som delvis skyldtes et tamt Astor-press men også et økende fokus på dette fra GFK sine spillere. Hjemmelaget produserte flere sjanser før kvarteret var gått, uten at dette ga uttelling. Torgeir Hugdal skulle stå for det første for(ikke ut-)løsende øyebkikket. Stian Lillebudal på venstre back spilte Torgeir på fot høyt oppe på vår venstreside. Torgeir kjørte karusell med et par-tre Astor-spillere før han fra spiss vinkel og 7-8 meter banket ballen i lengste hjørne. 1-0!

GFK fortsatte å styre kampen, mens Astor fikk en hel og en halv mulighet etter å ha dasket ballen i bakrom etter å ha vunnet ballen. En strålende Jonas Øhlen reddet den ene store sjansen han fikk mot seg (som han har gjort til vane i det siste). I minuttene etter 1-0 burde vært satt inn flere mål, hvor blant annet Roar, Micke og John Morten hadde gode sjanser. En litt overtent Are blåste også et par skudd over fra distanse og en opplagt venstreback i Stian hadde også noen halvfarlige sjanser. 2-0 ble satt inn etter 39 lange minutter av Arne Engan fra ca. 16 meter etter godt forarbeid av Torgeir.

Andre omgang startet som første omgang sluttet (og med et GFK-lag i medvind både klimatisk og symbolsk). Fortsatt ville ballen sjelden i mål og det tok neste 20 minutter før 3-0 ble satt inn. Etter to headinger i tverrligger fra hjørnespark skulle endelig John Morten Helgemo få ballen i mål. En særdeles god duellspiller denne Helgemo! Det var aldri tvil om hvor de tre poengene skulle ende. Etter 79 minutter satte Ådne Rolseth Holthe (som alltid virker å være på riktig plass) inn 4-0 etter godt trykk i Astor-boksen og en marerittaktig klarering fra en ung og overtent Astor-forsvarer. Like etterpå satte Torgeir inn sitt andre mål for dagen fra ca. 18 meter. Stillingen stod helt inn og Gauldal vinner sin fjerde kamp på rad. Nå gjenstår det å se hvordan det går mot Leik onsdag 14. juni. Som siste kamp i første halvdel av sesongen er det viktig for GFK å vinne denne for å bevare spenningen om avdelingsseier til høsten. Vel møtt skal du være (det er ikke så langt fra Ler/Lundamo/Hovin til Korsvegen (som sangen (nesten) synger om)! Vi har troen på seier!


Dagens positive (på sidelinjen). Kim Roger Malum måtte stå over kamp. "Beklager sent svar, men kjæm itj, det e kømmi småfælk" (Kim Roger Malum, Facebook, 09.06.2017). Vi gratulerer!

Dagens tropp: Gauldal FK sin. Bred og med 5 mann på benken som kommer inn og gjør en meget god jobb. Artig!

Dagens anti-tropp. Astor sin. Plaget med skader og de bedyret at "til høsten, når vi har full tropp, skal vi slå dere". Særlig!

Målscorere (og målgivende (vi fører statistikk, ser du))

1-0: Torgeir Hugdal (Stian Lillebudal)

2-0: Arne Engan (Torgeir Hugdal)

3-0: John Morten Helgemo (Are Grytdal)

4-0: Ådne Rolseth Holthe (klarering fra Astor-spiller etter klabb og babb)

5-0: Torgeir Hugdal (Are Grytdal)


Lagoppstilling:

Jonas Rambraut Øhlen

Geir Wågbø - Robert Presthus - Håvard Gjersvold - Stian Lillebudal

Arne Engan - Are Grytdal (k) - Roar Aursøy

Mikael Larsson - John Morten Helgemo - Torgeir Hugdal


Innbyttere:

Daniel Stevik (45. min for Stian Lillebudal)

Ådne Rolseth Holthe (45. min for Roar Aursøy)

Gunnar Senneset (60. min for Håvard Gjersvold)

Sergej Tertels (65. min for John Morten Helgemo)

Robert Melum (75. min for Arne Engan)

Stian og Roar inn mot slutten for slitne bein hos Geir og Micke.
Tett og tidvis ampert lokaloppgjør mot Melhus 2 endte med seier!

Postet av Gauldal Menn den 27. Mai 2017

For å fortsatt ha håp om å kjempe om opprykk, måtte Gauldal FK 1 vinne mot Melhus 2 i Gruva denne fredagskvelden. Etter en førsteomgang langt under pari så det mørkt ut for de tilreisende fra lengre opp i dalen. Hjemmelaget ledet 1-0 til pause og GFK hadde svært lite å komme med de første 45. Etter pause skulle det snu for GFK. Knallhard jobbing og vinnervilje, kombinert med matchvinnere i begge ender av banen, sørget for at tre poeng ble med hjem til Melhusbanken Arena Flå Stadion.


På en mild og klam vårkveld sparket et relativt (til 6.divisjon å være, selvsagt) godt Melhus 2-lag i gang kampen. Melhus 2 fikk trille mye ball, pressleddet til GFK fungerte ikke optimalt og Melhus fikk komme til flere halvfarligheter. Etter hvert fikk Melhus 2 uttelling. Etter et balltap høyt i banen kontret de inn 1-0. GFK produserte lite i første omgang og slet med å holde ballen i laget. Det så skummelt ut for håpet om å fortsatt være med i kampen om opprykk!


I pausen ble GFK enige om at det slettes ikke var umulig å få med seg tre poeng herifra og at det de måtte i alle fall prøve. Det ble rokkert litt på noen posisjoner (Are og Arne byttet plass, Stian ned på venstreback, John Morten ut på høyre kant) og Sergej Tertels kom inn på topp. I tillegg til at Melhus 2 gjorde noen bytter som ikke hevet nivået på laget, førte dette til at kampbildet endret seg. GFK holdt litt mer på ballen, fikk satt pressleddet litt bedre og begynte sakte men sikkert å kjempe seg inn i kampen igjen. En kjemping samtlige Melhus-spillere ikke var særlig begeistret for, for øvrig. "Du sher/høre da det der, KIS!?" var et spørsmål dommeren ganske ofte fikk slengt sin vei. Hans svar var som oftest "Nei, nei, spill videre", noe som må sies var litt i overkant tolerant til tider.

Utligningen kom etter litt fram og tilbake i feltet etter en corner. Are Grytdal og John Morten Helgemo vinner hver sin duell i feltet og ballen havner til slutt hos Ådne Rolseth Holthe, som fra seks meter banker ballen i mål via et Melhus-bein. 1-1, og det er kamp igjen! Melhus-laget løper mindre, finner mindre plass i mellomrom og blir i alle fall ikke mindre opphengt i dommeren. Det avgjørende målet kom etter ca. 70 minutter. En ball blir spilt inn fra høyre langs bakken, hvor Arne Engan, med et gudegitt overblikk, skrur ballen rundt en fortumlet midtstopper og til Sergej Tertels som har lurt offsidefellen. Tertels får god (goood) tid til å sikte og setter ballen til høyre for keeper. 1-2! Det siste kvarteret har begge lag gode muligheter til å score. Takket være blant annet en meget godt Jonas Rambraut Øhlen holder GFK 1 tett og kan juble for tre meget viktige poeng.

Det er per dags dato 5 poeng opp til Leik på tabelltopp. Et Leik-lag som har vunnet samtlige kamper så langt og som virker å ha funnet formen. Men de har jo ikke møtt GFK ennå.... Neste hjemmekamp er torsdag 01. juni mot Tyholttoppen. Møt opp og hei laget fram til nye tre poeng!

Dagens matchvinner(e): Sergej Tertels (herlig at veteranen åpner målkontoen!) og Jonas Rambraut Øhlen (igjen en kjempeviktig GFK-spiller!)

Dagens mest lysegule: John Morten Helgemo. At han ikke fikk kort i dag er smått utrolig. For en innsats og for et trøkk!

Dagens frekkeste: Arne Engan sin målgivende

Dagens høyeste: Robert Presthus sine to jubelbrøl etter GFKs to mål.

Lagoppstilling:

Jonas Rambraut Øhlen

Gunnar Senneset - Bjørn Olav Midtflå - Håvard Gjersvold - Daniel Stevik

Arne Engan

Ådne Rolseth Holthe - John Morten Helgemo - Are Grytdal (k)

Stian Lillebudal Kim Roger Malum


Innbyttere:

Sergej Tertels (45. min for Daniel Stevik)

Geir Wågbø (60. min for Håvard Gjersvold)

Robert Melum (65. min for Kim Roger Malum)

Robert Presthus

Daniel Folde Eggen

Jonas Krangnes Skogmo
Solid hjemmeseier mot Buvik2/Skaun

Postet av Gauldal Menn den 24. Mai 2017

Etter det svært sure bortetapet mot Kolstad 3 var GFK 1 avhengige av et godt resultat hjemme mot Buvik2/Skaun for å ha håp om å henge med i toppen av avdelingen. Etter en litt treg start på kampen tok GFK over og det var etter hvert ingen tvil om hvor poengene skulle ende opp. Et litt større enn hittil hjemmepublikum fikk se en sjanserik kamp som GFK skulle og burde vunnet med større sifre.


Kampen startet med at Buvik2/Skaun fikk trill ballen (ganske tregt) i sitt forsvarsledd. GFK slet de første minuttene med å holde ballen i laget og midtbaneleddet fikk ikke helt satt presset på riktig måte. Etter noen litt nølende oppstartsminutter fikk GFK frispark på ca. 30 meter. Kaptein Are Grytdal la en godkjent ball inn bak forsvaret til Buvik2/Skaun og mottaker Håvard Gjersvold satte ballen kontant i mål med et hodestøt. 1-0! Etter dette tok GFK1 mer og mer over kampen, fikk satt presset i midtbanen bedre og hadde brukbar kontroll på det som skjedde. Rett før pause ble Robert Melum spilt fri av Arne Engan på kant. Engan fikk ballen tilbake på ca. 15 meter og satte ballen presist i mål. Lagene gikk til pause på 2-0.

Etter pause var det tydelig hvilket lag som hadde det beste grunnlaget for å holde 90 minutter. Stian Lillebudal, tilbake fra laksetjeneste til sjøs, kom inn til pause. Etter 15 minutter serverte han Torgeir Hugdal på gjennomløp. Hugdal satte inn sesongens syvende mål og kampen virket punktert. Etter ca. 60 minutter kom Sergej Tertels inn på banen og skaffet ikke lenge etter straffespark som Arne Engan selvfølgelig satte kontrollert i mål. Kveldens siste mål ble satt inn av Jonas Krangnes Skogmo etter et meget godt angrep på GFK1 sin venstreside. Stian Lillebudal ble spilt fri på kant og la et godt innlegg til en Skogmo som tok det riktige løpet på første stolpe. Sluttresultat: 5-0. Ingen tvil om hvem som var det beste laget i kveld. Neste kamp er borte mot Melhus 2 i Gruva, fredag 26.05. Dette blir en spennende og viktig kamp for begge lag. Møt opp og støtt GFK i jakten på tre nye og viktige poeng mot et sannsynligvis sterkt Melhus 2-lag.

Dagens lykkeligste: Jonas Krangnes Skogmo. Skårer mål!

Dagens yngste: Daniel Folde Eggen. 14 år, debutant og får ti minutter. Gjør en god figur attpåtil. Mye i vente av ungutten i årene framover.

Annet positivt: Hans Hovin fra start spiller en meget god time med fotball. Sergej Tertels nærmer seg formen. Vi holder nullen.


Målskårere (målgivende):

1-0: Håvard Gjersvold (Are Grytdal)

2-0: Arne Engan (Robert Melum)

3-0: Torgeir Hugdal (Stian Lillebudal)

4-0: Arne Engan (Sergej Tertels)

5-0: Jonas Krangnes Skogmo (Stian Lillebudal)


Lagoppstilling:

Jonas Rambraut Øhlen

Ådne Rolseth Holthe - Robert Presthus - Håvard Gjersvold - Jonas Skogmo

Micke Larsson - Are Grytdal (k) - Arne Engan

Hans Hovin - Torgeir Hugdal - Robert Melum


Innbyttere:

Stian Lillebudal (45. min for Jonas Skogmo)

Sergej Tertels (60. min for Hans Hovin)

Kim Roger Malum (60. min for Robert Melum)

Daniel Folde Eggen (80. min for Arne Engan)

Jonas Skogmo (inn igjen siste 10 min for Torgeir Hugdal)
Ekstremt surt bortetap mot Kolstad 3(!) 14. mai

Postet av Gauldal Menn den 24. Mai 2017

I det som etter planen skulle være en revansje for tapet i kvartfinalen av kretsmesterskapet i 2016 fikk Gauldal FK nok en gang kjenne på følelsen av å tape mot et lag man ikke skal tape mot. Selv om man må karakterisere Kolstad 3 som hobbylag nummer 1 i en divisjon av hobbylag, viste de enorm rutine og et par viktige oppgraderinger siden i fjor. Dette var nok til å tukte et noe redusert Gauldal FK 1-lag. Det finnes forøvrig få unnskyldninger som kan legitimere tapet mot et lag som ikke varmer opp og har en antatt gjennomsnittlig hvilepuls på 70 (noe som betyr: dårlig trent). GFK1 reiser hjem fra Huseby uten noe annet enn skuffelsen.

GFK 1 startet i høyt press og lyktes bare delvis med dette i første omgang. For dårlig press på ballfører fører etter hvert til at Kolstads venstrekant kan utfordre én mot én flere ganger, hvor to av disse episodene etter hvert fører til baklengsmål. John Morten Helgemo reduserer for GFK like før pause etter knallgod jobbing på topp.

GFK kjører store deler av andre omgang, uten at ballen vil i mål (mye takket være en meget god Kolstad-keeper). Dette var en kamp GFK burde og skulle ha tatt med seg mer enn ingenting i fra, men slik ble det denne gangen. Som det kommer fram i neste kampreferat (kamprapportør er litt på etterskudd i kamprefereringen!) skal GFK snu dette i hjemmekampen mot Buvik2/Skaun.


Dagens mest positive: Veldig lite å melde om. Alle spiller under pari, ikke annet å si.


Sluttresultat: Kolstad3 2-1 Gauldal FK 1

Målscorer: John Morten Helgemo


Lagoppstilling

Jonas Rambraut Øhlen

Geir Wågbø - Robert Presthus - Bjørn Olav Midtflå - Micke Larsson

Are Grytdal (k)

Kim Roger Malum - Arne Engan - John Morten Helgemo - Ådne Rolseth Holthe - Torgeir Hugdal


Innbyttere

Robert Melum (for Kim Malum i det 45. min)

Daniel Folde Eggen (for Arne Engan i det 85. min)
Hjemmeseier mot Leinstrand

Postet av Gauldal Menn den 7. Mai 2017

Sesongens andre hjemmekamp endte med nye tre poeng for GFK1. En god start på begge omganger sørget for totalt fire mål i nota bak avdelingens (og breddefotball-Norges?) garantert eldste keeper i Leinstrand-buret. Ikke den beste kampen fra GFK sin side, men tre poeng er og blir tre poeng. Torgeir Hugdal (2), John Morten Helgemo og Micke Larsson stod for skåringene.


De første 20 minuttene av omgangen var relativt jevne, med et tungt og solid Leinstrand-lag som trillet en god del ball mellom sine stoppere og deretter slo langt mot sin venstre kant. GFK kom til flere gode muligheter etter gjennomløp fra sine indreløpere og kanter. Verken innleggene eller avslutningene satt helt, og det tok 20 minutter før første mål ble registrert. En godt slått dødball fra Bjørn Olav Midtflå endte etter litt klabb og babb hos en hardtarbeidende John Morten Helgemo, som noterte seg for skåring. Kun fire minutter senere ble Roar Aursøy felt etter et godt gjennomspill og dommeren blåste helt korrekt straffe (som ikke langt unna var eneste gangen dommeren brukte fløyten sin i første omgang). Torgeir Hugdal fikk æren av å sette straffen kontrollert i mål, og 2-0 var et faktum. Leinstrand hang med hodet og kampen virket nesten punktert allerede. Det skulle derimot snu ganske kjapt. GFK mistet ballen etter det som burde vært et frispark og Leinstrand fikk spilt fri sin kaptein på venstre kant som satte inn reduseringen. Kun fem minutter senere fikk Leinstrand nok et mål på omtrent samme måte. GFK stod høyt i banen med ball, ble brutt og Leinstrand spilte hurtig i bakrom. 2-2 var et faktum og kampen var plutselig spennende igjen. To skikkelige "lort-mål" (sitat Roar Aursøy)! Leinstrand fikk blod på tann og var svært farlig frampå ved noen flere anledninger og det var kun takket være en god Jonas Rambraut Øhlen at stillingen holdt seg. Like før pause satte Mikael "Micke" Larsson inn sitt første GFK-mål og lagene gikk til pause med 3-2. En omgang GFK ikke var altfor fornøyd med.

Andre omgang bar tydelig preg av at Leinstrand ikke akkurat er topptrente, og GFK fikk mer og mer rom å spille i (uten å utnytte dette til det fulle). Etter 57 minutter satte Torgeir Hugdal inn sitt andre mål for dagen etter innlegg fra Micke Larsson, og kampen var etter dette så godt som punktert. Leinstrand hadde mindre og mindre å komme med, og GFK burde skåret flere. Sluttresultatet ble 4-2, og GFK har nå 7 poeng på tre kamper og ligger som nummer to på tabellen, bak Leik, som virker å bli hovedmotstander om opprykket også i år (sammen med Melhus 2 og Nationalkameratene er kamprapportør sin spådom).

Neste hjemmekamp for GFK1 er 18. mai mot Buvik2/Skaun. Søndag 14. mai på Huseby skal GFK revansjere det ekstremt sure 4-3-tapet for Kolstad 3 fra i fjor.

Dagens gledelige PS: Sergej Tertels spiller sesongens første 15 minutter. Farlig nær å skåre i dag (som vanlig). Godt å ha den målfarlige veteranen tilbake i aksjon. Samme kan sies om Gunnar Senneseth som kommer inn i andre omgang og tar nuven av Leinstrand sin venstreside.

Dagens sitat: "Lort-mål". Roar Aursøy om Leinstrand sine to mål.

Dommen over dommeren: Sannsynligvis bekymret for hørselsskade. Blåste i alle fall ikke i hjel fløyten sin og hadde lagt listen høyt.

Pulsen på publikum: OK minus. GFK har en jobb å gjøre med å få folk på kamp!


Målscorere (målgivende):

John Morten Helgemo (Roar Aursøy)

Torgeir Hugdal (Roar Aursøy)

Micke Larsson (John Morten Helgemo)

Torgeir Hugdal (Micke Larsson)


Lagoppstilling

Jonas Rambraut Øhlen

Ådne Rolseth Holthe - Håvard Gjersvold - Bjørn Olav Midtflå - Daniel Stevik

Robin Giseth

Micke Larsson - Roar Aursøy - John Morten Helgemo - Are Grytdal(k) - Torgeir Hugdal


Innbyttere:

Gunnar Senneseth (45. min for Roar Aursøy)

Robert Presthus (60. min for Håvard Gjersvold)

Sergej Tertels (75. min for Ådne Rolseth Holthe)

Jonas Krangnes Skogmo (80. min for John Morten Helgemo)

Aron Petter Bakken (90. min for Torgeir Hugdal)

Uavgjort for GFK1 på Hallset kunstgress

Postet av Gauldal Menn den 29. Apr 2017


Sesongens første bortekamp endte med poengdeling for GFK herrer sitt førstelag. Mot et "NæshKæm" som nok hadde store planer om å valse over et slikt bygdelag, var det laget fra Gauldalen som hadde størst grunn til å være skuffet over resultatet.


På en smal og trang (og hard og tørr) Hallset kunstgress startet kampen med to lag som ikke risikerte all verden framover i banen. Begge lag fikk god tid til å spille ballen i sine bakre rekker, og det var ikke før GFK sin midtbane ble i overkant ivrige på en overgangsmulighet at National fikk sin første sjanse. Etter at overgangsmuligheten slo feil, vant National ballen og etter et ganske gode gjennomspill fikk National sin spiss pirket ballen forbi GFKs keeper Jonas Øhlen. 1-0 etter 15 minutter.

GFK produserte flere halvfarligheter utover i første omgang, uten at Nationals keeper måtte ut i noe mer enn halv strekk. Men GFK fikk tid og rom å spille i etter hvert som en noe begrenset arbeidskapasitet hos National allerede begynte å gjøre seg gjeldende. 1-1 kom etter et godt gjennomspill av Arne Engan sentralt i banen til Torgeir Hugdal som lekkert vippet ballen forbi en sjanseløs National-keeper. Viktig skåring like før pause!

Etter pause ble det mindre finspill og mer lemping fra begge lag, men det var helt tydelig at GFK var det laget som orket mest. De siste 20 minuttene produserte GFK flere store sjanser etter gode gjennomspill til kantene Torgeir Hugdal og Mikael "Micke" Larsson. På et tidspunkt var det på grensen til uvirkelig at ballen ikke ville i mål. Stillingen ble uansett stående til sluttsignalet lød, og ingen av lagene var spesielt fornøyd med resultatet (selv om National nok har mindre grunn til akkurat det!).


GFK tar med seg en ganske positiv opplevelse fra kampen. Det er nok ikke altfor mange lag som kommer til å ta poeng mot et "NæshKæm" som absolutt vet å spille fotball. Neste utfordring for GFK1 er hjemme på Melhusbanken Flå Arena mot Leinstrand torsdag 04.05, klokken 20.00. Møt opp og slå publikums"rekorden" fra forrige hjemmekamp (som var på omtrent 10 personer)!


PS: National slo Melhus2 0-1 i Gruva forrige serierunde.

PPS: Leik slo Tyholttoppen 1-6 på Ørn Arena og leder nå avdelingen med seks poeng, foran våre fire (med en typisk "Leikete" målforskjell på 16-3).

PPPS: Dette må nok være en av den første gangene GFK sitter igjen med opplevelsen av å ha vært ineffektive foran mål. Det er en første gang for alt!


Lagoppstilling

Jonas Rambraut Øhlen

Geir Wågbø - Robin Giseth - Håvard Gjersvold - Daniel Stevik

Are Grytdal (k)

Torgeir Hugdal - Arne Engan - John Morten Helgemo - Roar Aursøy - Kim Roger Malum


Innbyttere

Micke Larsson (45. min for Kim)

Bjørn Olav Midtflå (45. min for Håvard)

Arnt Krogstad (75. min for Geir)

Sondre Rolseth Holthe

Robert Presthus

Jonas Krangnes Skogmo
Seier i første hjemmekamp for GFK 1

Postet av Gauldal Menn den 20. Apr 2017


I et sedvanlig elendig aprilvær (men med oppholdsvær i store deler av kampen, heldigvis) endte årets første kamp for GFK senior menn sitt førstelag med 5-1-seier over et relativt sterkt Heimdal 2. En absolutt godkjent første gjennomkjøring av laget som har som mål å kjempe i toppen av årets avdeling 07 i 6. divisjon. Torgeir Hugdal ble kampens store spiller med hele tre mål og én målgivende.

Kampen åpnet på best tenkelige vis for guttene fra Gauldal med dagens første mål for Torgeir Hugdal. Etter kun to minutter brøt en for dagen svært godt organisert GFK-midtbane en Heimdal-pasning og satte i gang en kontring som etter litt klabb og babb til slutt endte opp hos Torgeir som banket ballen i mål fra omtrent 13,5 meter. Etter knappe 20 minutter signerte nok en gang Hugdal seg for skåring etter et svært godt framspill av en meget god Arne Engan. 2-0 var et faktum og Heimdal 2 virket både overrasket og litt rystet. Heimdalingene var i løpet av omgangen farlig frampå et par ganger, uten at de klarte å få ballen i mål.

Andre omgang startet omtrent som den første med et GFK-mål etter drøye tre minutter, denne gangen signert John Morten Helgemo (som etter et par år i eksil i Romoslia er tilbake i gauldalsfotballen). Heimdal slet fortsatt med å skape de helt store sjansene, mye grunnet et midtbaneledd som nektet spill framover i banen langs bakken og et forsvar som kontrollerte det aller meste av de (maange) langpasningene fra Heimdals stoppere ut mot kant. Etter 55 minutter fortsatte Ådne Rolseth Holthe hvor han slapp i fjor. Etter et godt innlegg fra (hvem andre enn) Torgeir Hugdal nikket unggutten kontrollert inn en flott scoring. Tilnavnet Eddie The Eagle ble nevnt om unge Holthe i forbifarten. En viktig scoring, som på mange måter punkterte kampen.

Heimdal 2 reduserte kort tid etter, noe som i kombinasjon med litt tyngre GFK-bein og tregere forflytning i midtbaneleddet resulterte i en viss spenning siste halvtimen av kampen. Like før slutt satte Torgeir Hugdal den definitive spikeren i kista med en aldeles nydelig chip alene med keeper etter et godt framspill av Roar Aursøy (som på dette tidspunktet kun hadde ett gjennomspill igjen i sine slitne bein). Sluttresultatet ble småpene (og i følge Heimdal i overkant ufortjente) 5-1 i favør GFK.

PS: Hele tre debutanter i seriesammenheng for GFK var i aksjon i dag: Robin Giseth (drammenser bosatt på Ler), Mikael ”Micke” Larsson (svenske bosatt på Byåsen) og John Morten Helgemo (den nevnte Romolslia-eksilen). Vi er veldig glad for å ha dem med oss!

PPS: Ballbesittelse i kampen var omtrent GFK 40 %, Heimdal 40 %, Heimdal sine stoppere 20 %.

PPPS: Håvard Gjersvold spilte 60 minutter med fotball og virker å være tilbake etter lengre tids kneproblematikk.

PPPPS: GFK har i år to lag, og andrelaget spiller sin første kamp søndag 23. april borte mot Ranheim 3.

Lagoppstilling (1-4-6-0)

Jonas Rambraut Øhlen

Ådne Rolseth Holthe – Robin Giseth – Håvard Gjersvold – Daniel Stevik

Are Grytdal (k)

Arne Engan-John Morten Helgemo-Roar Aursøy

Micke Larsson Torgeir Hugdal

Innbyttere:

Robert Presthus for Håvard Gjersvold i det 60. min.

Gunnar Senneset for Micke Larsson i det 60. min.

Sondre Rolseth Holthe for Ådne Rolseth Holthe i det 75. min.

Mål (og målgivende)

1-0: Torgeir Hugdal (Are Grytdal) etter 2 min.

2-0: Torgeir Hugdal (Arne Engan) etter 20 min

3-0: John Morten Helgemo (Roar Aursøy) etter 48 min

4-0: Ådne Rolseth Holthe (Torgeir Hugdal) etter 55 min

4-1: Heimdals spiss (med svært langt navn)

5-1: Torgeir Hugdal (Roar Aursøy) etter 90 min