En VannVittig dag på Kuskerudnebben 19. august 2017

Postet av Dag Henning Rinden den 11. Aug 2017


Nå er det bare en uke igjen! Er dere klare til å feire 100-års jubileet på Kuskerudnebben?? Det er vi i svømmegruppen til Sørumsand Idrettsforening.

Lørdagen starter klokken 10:00. Da blir det straffekonkurranse for store, små og mellomstore. Vi får besøk fra hele Østlandet og vi ønsker alle i Sørum velkommen. Dette blir sosialt, moro og nytt for de fleste.

Etter straffekonkurransen kan de barna som ønsker få prøve seg på minipolo før det blir synkronoppvisning. Vi er så heldige å få våre naboklubber på besøk, og det blir et skikkelig show. Ikke gå glipp av dette!

Dagen avsluttes med svømmekonkurranse som starter cirka klokken 13:00. Dette er av et mer kjent format for utøverne i Sørumsand Idrettsforening. Det blir flere kjente øvelser og kanskje noen nye. Still opp så får dere se.

Vi i svømmegruppen har lagt ned mye arbeid for at dere skal få den beste svømmedagen på Kuskerudnebben siden SIF sin storhetstid på 70-tallet. Vi håper dere kommer med venner og kjente til en VannVittig dag på Kuskerudnebben!

PS. pent vær, skyfri himmel og en svalende vind fra sør er bestilt. Og det koster kun 20,- kroner per person å komme inn denne dagen.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.