Endelig er SIF-boka her - årets julegave!

Postet av Sørumsand IF den 10. Nov 2017

Jubileumskomiteen for 100-års jubileet har også skrevet bok om SIF sin historie gjennom 100 år. Dette har vært et tidkrevende arbeid og det er lagt ned enorm innsats av forfatterne i hele 2 år, for å få skrevet denne boken. Mye stoff er hentet inn fra mange kilder og det har vært gravd i vårt eget arkiv. Vi har avholdt egne bildekvelder, hvor alle har fått muligheten til å bidra med bilder fra historien. Det har vært morsomt, krevende og lærerikt og vi tror at mange vil bli overrasket over enkelte ting i vår historie.

Vi er veldig stolte og fornøyde av den jobben vi har gjort og vi håper at alle lesere av boken også setter pris på den!

En stor og varm takk til forfatterne Svein Samuelsen, Torill Funderud og John-Per Haugstad som har skrevet denne boka på dugnad og til sammen har vi brukt hundrevis av timer på den. Uten deres innsats, hadde det ikke blitt noe bok!

Boken selges på den store jubileumsfesten 18. november. I tillegg kan du kjøpe den hos vår gode samarbeidspartner Spenst og hos Helene på Fokussenteret. I tillegg vil vi ha egen stand på Fokussenteret: 25. november, 9. desember og 16. desember.

Det kan også sendes bestilling på mail til forfatter Svein Samuelsen på: eg-samue@online.no. Legg igjen navn og nummer, på evt bestilling.

Boken koster 300,-.

Vi håper at alle SIF-medlemmer vil kjøpe boken og kanskje du også kan kjøpe noen i julegave?Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.