LTH spillerne kommer torsdag 29.01 på besøk til SIF hallen

Postet av Sørumsand IF den 10. Mar 2015

Gutter 10 dro i samlet tropp og bestemte seg fort for å prøve å vinne publikumsprisen. Sørumsand gutta kunne vise oss foreldre at denne gjengen kan heie. I motsatt ende av Sørumsand gutta stod «kanarifansen» å heiet og under kampens hete kunne Sørumsand gutta overdøve disse.


Til vill begeistring for håndballballspillerne og til god underholdning for de som satt rundt. I pausen kjøpte en av foreldrene til gutta litt utstyr for at de kunne lage litt ekstra lyd. Når da de skulle kåre vinneren av denne konkurransen var det liten tvil om at Sørumsand gutta kan lage liv!!! Det var enstemmig avgjørelse om hvem som var vinneren.Nå er dagen kommet vi får besøk av de store heltene. Flere av LTH spillerne kommer torsdag 29.01 på besøk til SIF hallen i vår treningstid kl 19:30-20:30.


Vi skal løpe i forkant av økten og møtes i hallen 19:10, da er vi gode og varme til å starte en morsom og inspirerende økt. Det er mange gutter som spiller håndball på gutter 10. Siden vi ikke har noen å strekke oss etter i klubben og vi er det eldste guttelaget er dette en kjempe fin måte å vise at håndball er tøft også for gutter.


Vi gleder oss til morgendagen.Hilsen Gutter 10 (04)