Besøk fra Lillestrøm Topphåndball i SIF Hallen

Postet av Sørumsand IF den 10. Mar 2015Lillestrøm Topphåndball kjempet sist sesong om opprykksplass til Grundigligaen. I den forbindelse inviterte de med seg omliggende lag til å heie dem frem i den siste avgjørende hjemmekampen som ble spilt 23.03.2014. Lillestrøm fristet med at beste heiagjeng kunne stikke av med premien: sesongkort til 14/15-sesongen samt en treningsøkt med noen av LTH-spillerne.

Gutter 10 dro i samlet tropp og bestemte seg fort for å prøve å vinne publikumsprisen. Sørumsandgutta skulle vise oss foreldre at denne gjengen kan heie. I motsatt ende av SIF sto "kanarifansen" og heiet, og under kampens hete kunne Sørumsand-gutta overdøve disse. Til vill begeistring for for håndballspillerne og til god underholdning for de som satt rundt. I pausen ble det innkjøpt noe mer utstyr for at de kunne lage enda mer lyd. Det var liten tvil om at Sørumsand-gutta kan lage liv og det var en enstemmig avgjørelse om at SIF var vinneren!

Forrige uke var fire LTH-spillere på besøk i SIF Hallen. Det ble mange tekniske øvelser og gutta var svette etter mye løping. Dette var en god inspirasjon da det er mange gutter med på G10-laget. Og siden dette er det eldste guttelaget i SIF Håndball, er nettopp slike arrangement veldig viktige for å holde motivasjonen oppe. Det er viktig for oss å vise at håndball er tøft - også for gutter.