22. juni åpner tennisbanene på Sørumsand! Halv pris for medlemskap i 2016!

Postet av Sørumsand IF - Tennis den 6. Jun 2016

Nå begynner drømmen å nærme seg en realitet og den 22. juni åpner det nye tennisanlegget i Idrettsparken med to toppmoderne baner.

Vi ønsker at så mange som mulig bruker tennisbanen og håper på mye aktivitet der allerede i år. Derfor har styret i tennisgruppa besluttet at de som ønsker å melde seg inn i tennisgruppa, får medlemskapet til halv pris det første året. For seniormedlemmer koster da medlemskapet kr 395 for hele 2016 og et familiemedlemskap koster kr 570 (husk at du også må være medlem i SIF for å være medlem i tennisgruppa.) Er du medlem kan du bruke banen når du måtte ønsker uten ytterligere utgifter. Mer informasjon om treningsavgifter finner du på http://tennis.sif.no/p/18974/treningsavgifter.

For å melde deg inn i SIF og/eller i tennisgruppa går du inn på https://minidrett.nif.no/ og logger inn der (er du ny bruker, må du registrere deg som bruker først). Når du er logget inn går du til fanen medlemskap og velger Sørumsand IF og gren "tennis" for å melde deg inn. Ette at vi har mottatt søknaden om medlemskap vil du få tilsendt brukernavn og passord for å kunne booke tid på banene og du er klar til å spille!

Er det noe du lurer på, så ikke nøl med å ta kontakt. Bare kontakt en i styret eller send en mail til tennis@sif.no så skal vi besvare den så raskt vi kan.

Vi ønsker deg velkommen til tennisgruppa og håper du får en strålende tennissommer!

PS. Dersom du har planer om å melde ditt barn på tennisskolen, vil vi informere om at du ikke behøver å være medlem i SIF eller tennisgruppa for å delta på den. Mer informasjon om tennisskolen finner du her: http://tennis.sif.no/events/p/1000017770/pamelding...


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.