Det blir damelag i SIF i 2023!

Postet av Sørumsand IF - Fotball den 30. Okt 2022

Arkivbilde med tidligere SIF spillere

 

Det er med stor glede vi kan melde om at det blir damelag igjen i SIF i 2023. Etter at man i januar 2022 så seg nødt til å trekke laget av sammensatte årsaker, satser vi nå alt på å få i gang et damelag igjen i 2023. Vi ønsker alle tidligere Sørumsand spillere velkommen tilbake. Hvem skal trene laget er et naturlig spørsmål. Fredrik Tømte er svaret på dette. Fredrik har vært involvert som trener på ulike nivåer både på gutte og jentesiden. Han har UEFA B-lisens og er veldig motivert for å bygge et godt miljø for damefotballen i SIF. Per-Einar Gjelsvik som nå er ansatt som i 100% stilling i klubben vil også bidra med sin kunnskap og erfaring. Både som støttespiller for Fredrik i tillegg til å lede treninger. Per-Einar har UEFA A-lisens og har trent en rekke lag i alle aldersklasser over mange år. Vi ønsker å skape et miljø hvor det er plass til alle uansett utgangspunkt. Treningene vil bære preg av seriøsitet, struktur og med et tydelig innhold. Humør og miljøskapende tiltak må alle bidra med i fellesskap. Det jobbes nå med å etablere resten av støtteapparatet. I nær fremtid vil vi komme med informasjon om treninger. Meld gjerne din interesse ved å sende mail til peg@sif.no
Oppstart fotball for gutter og jenter født 2017

Postet av Sørumsand IF - Fotball den 12. Sep 2022

Tirsdag den 27.september inviteres det til foreldremøte og trening for gutter og jenter født 2017.

Sted: Klubbhuset i idrettsparken, foreldremøte i Storsalen. Trening utendørs mens foreldrene har møte.

Kl. 17.30-18.30

I barnefotballen er det foreldrene som drifter lagene i tråd med klubbens retningslinjer. Dersom du kan tenke deg å bidra er det fint om du sender en mail i forkant av møtet til undertegnede. Det minst viktige er at du har fotball kompetanse. De egenskapene som er viktigst de første årene for å skape et godt miljø og trygghet for barna er; Rolig adferd, empati, deler ut smil, ser alle, kan knyte skolisser, tørke tårer, sette på plaster.  

Spre budskapet slik alle får det med seg! 😊

Vel møtt, med hilsen

Per-Einar Gjelsvik (peg@sif.no)

Sportslig leder, fotball gruppa


Invitasjon oppstart barn f.2017.pdf
18. Mars Infomøte Fotball 2020 (reprise)

Postet av Sørumsand IF - Fotball den 5. Feb 2020

Fotballstyret kaller inn til Infomøte 2020 den 18. mars kl 19:00 i storsalen på klubbhuset.

Agenda for møtet vil være

- INTRO 

- FOTBALLSTYRET I DAG

- PRESENTASJON A-LAG DAMER / HERRER 2020

- PRESENTERE HOVEDTRENER ALLE LAG

- SPORT 2020

  • Virksomhetsplan (5 års perspektiv)
  • Sportsplan (revidering)
  • Trenerutdanning

- BUDSJETT 2020

- HVA SKJER 2020

  • Jentedagen 9 mai
  • 6-års serien 21 juni
  • Fotballskolen 24-27 juni
  • SIF-cup 29-30 august

Adiddas cup

Postet av Sørumsand IF - Fotball den 22. Aug 2016


Vårt G15 lag leverte en sterk prestasjon på lørdag ved å slå Lillehammer FK på bortebane i 1/8 dels finale i Adidas cup. Seier 0-1 gjør at Oppsal Elite nå venter i en kvart finale. Her får vi hjemmebane og håper på hjelp fra mye publikum slik at vi kan ta oss videre :)) Kampen skal spilles innen 4.Sep. Vi kommer tilbake med info når kampdato er fastsatt !Gull og bronse på Sandar cup 2016!

Postet av Sørumsand IF - Fotball den 22. Aug 2016

Jenter 13 slo på stortromma da de gjestet Sandar cup forrige helg!

De to lagene gikk like godt begge to til A-sluttspillet, og tok med seg gullpokalen og bronsepokalen hjem.

Troppene er også til vanlig delt i to, et lag 2 divisjon og et lag i 3.divisjon.

Bent Ihlebekk og Trond Hall Gussiås er strenge på at det ikke førstelagsspillere og andrelagsspilllere, alle får prøve seg.

Utfordringen kom da det ble klart at begge lagene kom til A-sluttspillet og måtte møte hverandre i semifinalen. - Det var tøft for jentene. Tanken på å skulle slå ut hverandre var vond. Det ble noen tårer etter kampen, men de seirende jente var flinke til å trøste og hele laget samlet seg i midtsirkelen etterpå. Det er viktig for oss å opptre som et lag og samholdet i gruppen er veldig god, sier Trond.

Vi gratulerer jentene med seierne!