SIF har fått ny Generalsponsor!

Postet av Stine Søderlund den 8. Jan 2024

Avtalen med generalsponsor Romerike Sparebank gikk ut 31.12.2023. Markedsgruppa i SIF har hatt en lang, god og grundig prosess i nesten halvannet år på arbeidet med å jobbe frem en bedre avtale for SIF. I den forbindelse har vi inngått en ny avtale med en helt ny aktør - Aurskog Sparebank! Totalpakken og tilbudet fra Aurskog Sparebank ble såpass mye bedre for oss og det var derfor ingen tvil om at vi måtte bytte. Aurskog Sparebank har hele veien uttrykt et stort ønske om å kunne gå inn som vår nye generalsponsor og de har i denne perioden fremstått som en profesjonell samarbeidspartner med de samme verdiene som vi jobber etter. Kjemien og tankesettet matcher bra og vi kommer til å utfylle hverandre i tiden fremover. 

I tillegg til at avtalen gir oss bedre økonomiske betingelser, gjelder den i hele 5 år. Dette medfører at vi har en meget god og langsiktig avtale som gjør at vi har en mye bedre forutsigbarhet enn tidligere. 

Dette er likevel ganske vemodig, siden SIF og Blaker Sparebank/Romerike Sparebank har hatt et godt samarbeid gjennom veldig mange år. Og vi er veldig takknemlige for all den støtte og hjelp vi har fått fra Blaker Sparebank/Romerike Sparebank gjennom mange år. Såpass mange år at ingen faktisk vet hvor lenge samarbeidet har eksistert. 

Vi prøver alltid å koordinere lengden på sponsoravtaler med varigheten på spillerdrakter, som igjen har noe med utskiftning av kolleksjon hos leverandør å gjøre. Siden draktene våre også ble noe mindre brukt under corona pandemien, har vi valgt å vente enda ett år med å skifte ut absolutt alle draktene. Vi vil derfor i første omgang skifte ut draktene på de eldste lagene, og ta resten i 2025. Dette også sett ut fra et bærekraftig perspektiv. Det betyr at det vil stå Romerike Sparebank på en del av draktene også i 2024, noe som Aurskog Sparebank er innforstått med.

En ny Generalsponsoravtale med Aurskog Sparebank innebærer at vi også kommer til å bytte både bank -og forsikringsforbindelse. 

Vi oppfordrer alle medlemmer i SIF til å ta kontakt med Aurskog Sparebank, avtale et møte og se om det kanskje kunne være aktuelt å bytte bank eller forsikring?

Vi har stor tro på at dette samarbeidet vil være til det beste for SIF fremover og gleder oss virkelig til samarbeidet de neste årene. Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.