Fjuk basseng åpner for svømmekurs!!

Postet av Sørumsand IF - Svømming den 30. Okt 2015


IMG_1264b.jpg
SIF svømmegruppe har den glede å informere om at Fjuk basseng nå endelig er åpent igjen. Svømmekursene vil starte neste uke (uke 45). Svømmekursene vil gå til de tider som opprinnelig tenkt. Dersom dere er usikker på dag/klokkeslett logg dere inn på deres profil på www.tryggivann.no, hvor dere finner en oversikt over dette.

Innholdet i kursene og kravene for å bestå dem er nokså krevende og de holdes normalt over tolv kursganger. Siden bassenget har vært stengt så lenge er det dessverre ikke tid til å hente inn alle de tapte kursgangene. Det vil derfor kjøres kurs i fem uker, siste kursdag er i uke 49.

Innholdet i kursene høsten 2015 må derfor reguleres ihht tilgjengelig tid og på grunn av den lange pausen siden vårens svømmekurs ble avsluttet. Instruktørene vil bruke mye tid på repetisjon. Flyting er et svært sentralt element i våre svømmekurs og dette må repeteres jevnlig. Instruktørene repeterer øvelser fra det foregående kurset og ut i fra deltagernes mestringsnivå gir de mulig noe innføring i gjeldende kurs øvelser. Håper dere foresatte kan snakke med barna deres om at siden bassenget har vært stengt og kurset dessverre kortere enn vanlig så vil de ikke klare kurskravene denne sesongen og ikke motta merke for kurset de går på. (De vil som vanlig motta diplom og merket for kurset under det de går.)

SIF svømmegruppe beklager på det sterkeste at sesongen har blitt slik som dette. Siden kurset har blitt forkortet så kraftig har vi vedtatt at deltagere kan få refundert 7/12 av kursavgiften (en kursavgift på 890 tilsvarer refusjon av 519 kroner). Kriteriet for dette er at krav om refusjon fremsendes til vår kasserer: faktura.svomming@sif.no med informasjon om deltagerens navn, kurs og kontonummer innen 01.12.2015.

Da gleder vi oss til å ønske velkommen til svømmekurs!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.