Endelig - nå blir det treningspark i Idrettsparken!

Postet av Tonja Mendel Orderud den 20. Apr 2023

På årsmøtet for 2 år siden, ble det vedtatt at vi skulle anlegge en treningspark i Idrettsparken. Like lang tid har det tatt å få godkjennelse fra Lillestrøm Kommune til å bygge denne (inklusive litt forsinkelser ifm covid). Arbeidet starter allerede neste uke (24. april) og fremdriftsplanen tilsier at den skal være ferdig i løpet av mai måned. Det betyr at vi får hele vår, sommer og høstsesongen hvor parken kan brukes! Parken skal ligge i "trekanten" mellom tennisbanene og opp mot Solgård.

Det er 9 ulike apparater fra den såkalte Tufteparken i tillegg til apparater med vektmotstand, samt flere andre spennende muligheter. Det vil også bygges et slags sittemiljø som både kan brukes til aktivitet, men også til å sitte på.

Det er firmaet Akershusgartneren AS på Kløfta som er entreprenør på dette prosjektet og som skal anlegge hele parken. Seniorgjengen skal bygge sittemiljøet og pergolaen som skal stå over de fire største apparatene.

Området vil bli avsperret under byggingen, og det er viktig at alle respekterer de byggegjerdene som blir satt opp, samt lar utstyret få stå i fred.

Vi gleder oss stort til at dette anlegget blir ferdig og tror at det vil bli et fantastisk samlingspunkt i den flotte Idrettsparken vår!

Skisse over hvordan treningsparken vil se ut, kan du se her. Endelig skisse treningspark.pdf
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Siste fra Tonja Mendel Orderud